Harrison Ford újra feltűnt Budapesten: micsoda fotó!

étterem fotó színész Budapest Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi híresség újra bebizonyította, hogy imádja a rajongóit. Most egy görög étteremben tette tiszteletét, ahol kamera elé is állt. 

Harrison Ford a képek szerint nagyon jó hangulatában volt. A sztár az étterem teljes személyzete fotózkodott, arról viszont nincs információ a Facebook-posztban, hogy el is mosogatott volna maga után. A színész még júliusban érkezett meg hozzánk, azóta viszont több magyar városban is tiszteletét tette. A Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt Magyarországon tartózkodó sztár nagyon kedvesen viselkedik a rajongókkal, hiszen bárhol is jár, a közös fotókat sosem utasítja el.

Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Sarka Kata: "Végre nő lettem, és nem egy burokban élő kislány" http://www.life.hu/sztarok/20160927-sarka-kata-uj-eletet-kezdett-a-musorvezeto-szerint-egy-eros-no-valt-belole.htmlAz édesanya állítása szerint azok után, hogy különváltak útjaik Hajdú Péterrel, megkeményedett és egészen más nő vált belőle. TV + Sztárok--Puskás Peti: „Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában”http://www.life.hu/sztarok/20160923-puskas-peti-interju-nem-hakni-kiralyt-akar-talalni-az-x-faktorban-komoly-enekest-keres.htmlA fiatal énekes mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a tehetségkutatók pörgős világába. Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nemcsak énekesként, hanem színészként is helytáll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem haknikirályt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod. TV + Sztárok--Pikáns jelenet a villában: Soma és Evelin vetkőzésbe kezdtek (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160923-evelin-megszabadult-a-ruhajatol-soma-elott-masszas-a-villaban-video.htmlForr a levegő a Való Világ villájában! A jelek szerint nem bírnak magukkal a játékosok, ha szexi helyzetekről van szó. TV + SztárokOrigoByeAlex kiborult: dühösen hagyta ott társait az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/sztarok/20160921-byealex-kiborult-a-mentortarsai-dontesen-nem-ertett-egyet-az-enekes.htmlByeAlex egy idő után nem értett egyet a társaival, és ennek hangot is adott a műsor közben. TV + Sztárok--A VV-villa hierarchiáját látva te is padlót fogsz: ők kerültek az aljárahttp://www.life.hu/sztarok/20160921-valo-vilag-osztalyozta-egymast-a-vv8-osszes-jatekosa-hierarchia-a-jatekban.htmlA VV8 szereplőinek egymást kellett pontozniuk aszerint, hogy ki tartanak erős, és kit lúzer játékosnak. Ilyen feladat is volt a korábbi évadokban, nem érhette meglepetésként őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.