A VV-villa hierarchiáját látva te is padlót fogsz: ők kerültek az aljára

játék VV8 műsor hierarchia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV8 szereplőinek egymást kellett pontozniuk aszerint, hogy ki tartanak erős, és kit lúzer játékosnak. Ilyen feladat is volt a korábbi évadokban, nem érhette meglepetésként őket.

Osztályozta egymást a VV8 összes játékosa, aszerint, ki erős és ki gyenge odabent. Ati lett a 12., a legpancserebb a villában: nem esett jól neki, de állítása szerint nem lepődött meg. Mici a 11. helyet csípte meg, szerinte ez nem azt jelenti, hogy ő a második leggyengébb ember, Dávid pedig csak a 10. lett, azt füllentette, hogy ő bizony ezzel elégedett.

Zseraldin a 9. helyre került, elé Krisztián csúszott be, őt meglepte ez, jobbra számított. A 7. Evelin lett, a 6. pedig Lóri, akinek azt mondták a barátai, hogy ne legyen se erős, se gyenge - ezzel teljesítette ezt a missziót, mert ez épp a középmezőny. Dina 5. helye reális, a 4. helyre beért Vivien is nézett egyet. A harmadik helyet csípte meg Soma, Tivy a második helyet kapta, Zsolti lett a főgóré. "Én vagyok a hierarchia tetején, de ők mellettem, nem alattam" - magyarázta. "Nagyon megalázónak tartom, hogy alsóbbrendű emberként lettem kategorizálva" - méltatlankodott

Dávid hisztérikus rohamot kapott,mert attól tart, hogy a második hatos nem kap majd eleget enni, és a kertben kell aludnia.

A mélyen vallásosnak mondott Ati is kibukott: "Minden vasárnap ott vagyok misén, baszd meg, normálisan beszélek mindenkivel. Zsolti is túljátssza a szerepét, baszd meg. Mindjárt szanaszét rúgom ezt a táblát, baszd meg" - mondogatta ez az istenfélő legényke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.