Szabó Zsófi kimondta a boldogító igent szerelmének, a nagy napjuk pedig a legtökéletesebb pillanat volt az életükben. Ugyan két fontos ember nem lehetett ott: Zsófi édesapja és Zsolt édesanyja. A műsorvezető azonban boldog, ugyanis meggyőződése, hogy kaptak tőlük fentről valamit.

"Mindent így álmodtam meg, csodálatos volt" - kezdte Zsófi a beszámolóját a nagy napról, aki alig várta már, hogy a férjének hívhassa Zsoltit. Minden vágya megvalósult, pedig másfél évvel ezelőtt még biztosan nem gondolta, hogy 2016. október elsején már feleség lesz. Zsolttal azonban egymásba szerettek, és egy gyors, ám alapos szervezés után megtartották lakodalmukat.

Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Szabó Zsófi az egekbe magasztalja az esküvőjét, akkor is, ha két fontos ember nem lehetett ott. "Úgy éreztem magam, mint egy hollywoodi filmben. Csodálatos volt minden pillanata az esküvőnknek, bár két, a szívünknek fontos ember, Zsolti édesanyja és az édesapám nem lehetett velünk. Ám abban biztosak vagyunk, hogy a jó időt ők ajándékozták odaföntről. Szeretett öcsém sem vett részt az esküvőn, mert jelenleg Angliában tanul, de a lagzi alatt folyamatosan online kapcsolatban voltunk, így élő egyenes adásban láthatta, milyen menyasszony a nővére - árulta el Zsófi a Hot! magazinnak.

Az esküvő valóban álomszerűre sikerült, a hangulat pedig fantasztikus volt. A násznép hajnali 7-ig mulatott.

"Addig nem mentünk haza, amíg ott volt az utolsó vendég, így aztán hajnalig tartott a lagzi. Igazán különleges esküvőnk volt, úgy éreztem magam, mint egy hollywoodi filmben!" - áradozott az újdonsült ara.