A híres színésznő választás előtt áll, ám még nem tudja, merre haladjon tovább az élete.

A 47 éves színésznő 22 évvel ezelőtt került tévéképernyőre a Jóbarátok című sorozattal, és azóta számtalan filmben láthattuk már. Ám ennek ellenére sokszor azon gondolkodik, hogy jól csinálja az életét?

Forrás: Michelangelo di Battista/Marie Claire

Elmondása szerint gyakran tűnődik a világ dolgain, a nők feladatkörein. Rendkívül zavarónak találja a társadalmi nyomást, amivel a világ megbélyegzi a hölgyeket. Például a gyermekvállalás és a házasság kapcsán. Ennek nyáron már hangot is adott, amikor a Huffington Postnak írt véleménycikket a kialakult helyzetről. Egyértelműen kifejtette, hogy véleménye szerint nem csak attól lehet teljes egy nő élete, ha megházasodik és gyermeket hoz a világra.

A Marie Clarie decemberi számában pedig bővebben olvashatjuk a nyíltlevelével kapcsolatos gondolatait. 

"Túlságosan keményen dolgoztam az életben, túl sokat tettem le karrierem során az asztalra, hogy egy szomorú, gyermektelen embernek tituláljanak"- ugyanis a média gyakran taglalja Jennifer gyermekáldással kapcsolatos helyzetét. 

Forrás: Michelangelo di Battista/Marie Claire

A színésznő arról mesélt, hogy férjével boldog párkapcsolatban élnek. Justin Theorux a legjobb tulajdonságait hozza ki belőle, és igyekszik minél többet törődni szerelmével. „Nincs semmi titkolnivalóm előtte, mindenemet fel merem fedni előtte". 

Ám a sztár élete most útelágazódáshoz érkezett. Az interjúban azt mondta, hogy azok a dolgok, melyek motiválni tudták, mára már nem hatják meg. Ezért újra meg kell keresnie önmagában azt, ami inspirálni tudja. Egyelőre nem biztos abban, hogy mihez is kellene kezdenie.