Nem találja helyét a világban Jennifer Aniston

Forrás: Michelangelo di Battista/Marie Claire -
színésznő lélek életfeladat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő választás előtt áll, ám még nem tudja, merre haladjon tovább az élete.

A 47 éves színésznő 22 évvel ezelőtt került tévéképernyőre a Jóbarátok című sorozattal, és azóta számtalan filmben láthattuk már. Ám ennek ellenére sokszor azon gondolkodik, hogy

jól csinálja az életét?

Forrás: Michelangelo di Battista/Marie Claire

Elmondása szerint gyakran tűnődik a világ dolgain, a nők feladatkörein. Rendkívül zavarónak találja a társadalmi nyomást, amivel a világ megbélyegzi a hölgyeket. Például a gyermekvállalás és a házasság kapcsán. Ennek nyáron már hangot is adott, amikor a Huffington Postnak írt véleménycikket a kialakult helyzetről. Egyértelműen kifejtette, hogy véleménye szerint nem csak attól lehet teljes egy nő élete, ha megházasodik és gyermeket hoz a világra.

A Marie Clarie decemberi számában pedig bővebben olvashatjuk a nyíltlevelével kapcsolatos gondolatait.

"Túlságosan keményen dolgoztam az életben, túl sokat tettem le karrierem során az asztalra, hogy egy szomorú, gyermektelen embernek tituláljanak"- ugyanis a média gyakran taglalja Jennifer gyermekáldással kapcsolatos helyzetét.

Forrás: Michelangelo di Battista/Marie Claire

A színésznő arról mesélt, hogy férjével boldog párkapcsolatban élnek. Justin Theorux a legjobb tulajdonságait hozza ki belőle, és igyekszik minél többet törődni szerelmével. „Nincs semmi titkolnivalóm előtte, mindenemet fel merem fedni előtte".

Ám a sztár élete most

útelágazódáshoz érkezett.

Az interjúban azt mondta, hogy azok a dolgok, melyek motiválni tudták, mára már nem hatják meg. Ezért újra meg kell keresnie önmagában azt, ami inspirálni tudja. Egyelőre nem biztos abban, hogy mihez is kellene kezdenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.