Egymásnak esett VV Vivi és Zsolti- vége a barátságnak?

barátság Való Világ 8 veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátságuk láthatóan mélypontra érkezett, még egy csoma sonka miatt is képesek voltak ölre menni.

Gazdálkodós időszak van a villában, vége a hatalmas falatozásoknak, egy héten át szigorúan be kell osztaniuk a lakóknak az ételt és az italt is. Ez vezetett a legendás barátok óriási vitájához: Vivi és Zsolti nem értettek egyet abban, hogy mikor érdemes a kapott fejadag sonkát elfogyasztani. Zsolti a helyzet kezelése érdekében másik pár után nézett, akivel egyeznek az elképzeléseik, ám Vivi ettől annyira kiborult, hogy sírva, ajtót csapkodva menekült ki a sufniba. A jelenettől Zsoltiban is elszakadt a cérna, ezért a lány után ment és közölte vele:

"Végeztem veled Vivi!"

Zsoltit nagyon megviselték a történések. Hiányolja a családját és a szerelmét is, Vivi viselkedése pedig csak megnehezíti a dolgokat. A fiú könnyek között mesélte, hogy

ilyen barátokra nincs szüksége, mint Vivi.

A lány azonban állítja, hogy Zsolti volt az, aki kellemetlen helyzetbe hozta őt a többi villalakó előtt, illetve bunkón beszélt vele, már nem első alkalommal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.