Ő nyerte a Konyhafőnök legújabb évadát

Forrás: Unknown -
konyhafőnök főzés Németh Ádám évad étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Ádám és Wirgha Márk bizonyult a legjobbnak idén. A két fiú közül ma este kiderült, ki a legjobb. 

Mindkét versenyzőnek a saját 3 fogásos menüsorát kellett elkészítenie. A két fiú a középdöntősök (Kriszti, Ákos, V.Dávid, Roland, Gábor, Ottilia) közül választhattak maguknak 2-2 segítőt. Ádám Ákost és Dávidot választotta, ők lettek a piros csapat, Márk Krisztit és Rolandot választotta, ők lettek a kék csapat. A versenyt végül Ádám nyerte, így ő lett 2016 Konyhafőnöke. Az eredményhirdetésnél még Rozina is sírva fakadt, így igazán meghatóra sikeredett az utolsó adás.

Forrás: Unknown

Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát http://www.life.hu/sztarok/20161109-zseda-a-ferjeben-talalta-meg-az-igazit-maganeleterol-vallott-a-csodaszep-enekesno.htmlA magyar könnyűzene meghatározó előadója négy év után új stúdióalbummal rukkolt elő. A csodaszép énekesnő ezúttal a szerelemre helyezte a hangsúlyt, ami elmondása szerint mindig is fontos dolog volt az életében. Karrierjéről és magánéletéről beszélgettünk a többszörös Artisjus-, Fonogram- és EMeRTon-díjas Zsédával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMindenki Trump fián nevet: állva elaludt apja beszéde közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-donald-trump-fian-nevet-mindenki-barron-trump-elaludt-apja-beszede-kozben.htmlMindenki nagy meglepetésére Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. Győzelmi beszédét sokan ujjongva, sokan pedig elkeseredve hallgatták, a fia azonban ellopta a show-t papájától: rengetegen felfigyeltek rá, hogy majd' elalszik a színpadon - állva. TV + Sztárok--Karda Bea hastáncától leesik az állad http://www.life.hu/sztarok/20161110-karda-bea-nagyon-jol-nez-ki-az-enekesno-igy-hastancol-video.htmlKarda Beának hastáncolva kellett körülírnia, melybe némi mutogatást is vegyített. Ennek hatalmas nevetés lett a vége. TV + Sztárok--Béres Alexandra romantikus képet posztolt: 20 éve házasok férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-beres-alexandra-20-eve-hazas-romantikus-foto.htmlBéres Alexandra nem sokszor szokott a magánéletéről beszélni, de minimum évente egyszer, a házassági évfordulójuk alkalmából kivételt tesz. Kereken 20 éve élnek boldog házasságban! Alexandra megható sorokkal emlékezett meg az évfordulójukról. TV + SztárokOrigo Ezt nem hittük volna! Lánykérés a villában!http://www.life.hu/sztarok/20161110-krisztian-feltette-a-nagy-kerdest-micinek-lanykeres-a-villaban.htmlA hetek óta tartó szexorgiák után íme egy újabb döbbenet: Krisztián szerelmet vallott Micinek, majd megkérte a kezét... TV + SztárokOrigoTivy élvezte, hogy élő adásban volt: Lassan szülte meg, kit visz párbajra!http://www.life.hu/sztarok/20161109-valovilag-8-vv-tivy-vv-krisztiant-viszi-ki-parbajozni-de-nagyon-lassan-nyogte-ki.html"Azon gondolkoztam, hogyha Tivy közszereplő, akkor én mi vagyok" - így reagált Istenes Bence, miután Tivy közölte Ginával, hogy míg ő közszereplő, addig a lány egy senki. Ezzel épp azt próbálta "marketingelni", hogy nincs esélye ellene.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.