Kedd este bombaként robbant a hír, hogy a Morning Show csapata másnap már nem ülhet be a stúdióba, és nem tarthatja meg az adást. A show végül folytatódott, Balázsék pedig egy rögtönzött hajnali sajtótájékoztatón öntöttek tiszta vizet a pohárba.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri szerda reggel bizakodva léptek a Class FM épületébe, az ígéretek szerint ugyanis mégis megtarthatják utolsó adásaikat.

A hivatalos sajtóközlemény szerint Sebestyén Balázs döntése volt, hogy minimalizálja a rádiós munkáját, és nem kíván többet a reggeli adásokban részt venni. A műsorvezető viszont közösségi oldalán egy videóban cáfolta a leírtakat. A hallgatók fellázadtak, és a vezetőség végül engedélyezte a reggeli műsor utolsó adásainak sugárzását. A Life.hu riportere is ott volt szerda reggel a Class FM épülete előtt, ahol a sajtó képviselői jelenlétében Balázs egy rögtönzött sajtótájékoztatón elmondta az igazságot, és tisztázta a valótlanságokat.

Sebestyén elmondta, még a mindig kedves portás is, aki jól ismeri őt, ma reggel úgy engedte be, hogy előtte engedélyt kért telefonon.

A showman és társai értetlenül állnak a kiadott sajtóközlemény előtt, állítják, hogy hazugság, hogy ők szerették volna befejezni a Morning Show reggeli adásait. Ők a hallgatókért vannak, nem szeretnének tüntetést, sem lázadást, ők egyszerűen csak műsort szeretnének csinálni azoknak, akik szeretik őket.

A Morning Show sugárzását végül engedélyezte a vezetőség, a trió pedig ma reggel is a tőlük megszokott humorral és pikírtséggel folytatta munkáját. Vajon így lesz ez holnap is?