Sebestyén Balázsék csak kísérettel közlekedhettek a rádióban

Forrás: Class FM -
Rákóczi Ferenc Vadon Jani Morning Show Class FM kíséret Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM tegnap kiadott sajtóközleménye előtt Balázsék értetlenül álltak, mivel ők folytatni akarták a Morning Show készítését. Az adást ma reggel a tegnapi hírekkel ellentétben levezethették, de ez volt az utolsó. Reggel nem működött a belépőkártyájuk, az épületben csak kísérettel közlekedhettek.

Hatalmas felháborodást okozott a Class FM tegnapi sajtóközleménye, miszerint Balázsék már nem fognak Morning Show-t vezetni, mivel a műsorvezető a tévés munkájára akar koncentrálni, ezért minimalizálja a rádiós szereplését. Balázs reakciója a közleményre egy szóban összefoglalva annyi volt, hogy hazugság. A nyilvánosság felháborodását látva a Class FM vezetősége úgy döntött, Balázsék ma reggel mégis bemehetnek, és vezethetik a műsort.

Sebestyén Balázsék csak kísérettel közlekedhettek a rádióban Forrás: Class FM

Balázsék a szokásos időpontban érkeztek meg reggel a rádióhoz – ahol a Life.hu riportere interjút is készített Balázzsal –, de a belépőkártyájuk már nem működött.

A biztonsági személyzet csak telefonálás után volt hajlandó beengedni őket az épületbe, ahol Balázs elmondása szerint csak kísérettel közlekedhettek.

A Morning Show utolsó adása azóta már be is fejeződött, Balázsék elbúcsúztak a hallgatóktól, bár a Class FM tulajdonosa nem érti, miért köszöntek el. A Life.hu-nak adott exkluzív interjújában John Michael McNutt elmondta, hogy minden Balázsékon múlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.