Sebestyén Balázs interjú – a Life.hu riportere is jelen volt reggel a rögtönzött sajtótájékoztatón

Forrás: Class FM -
Sebestyán Balázs Morning Show Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd este bombaként robbant a hír, hogy a Morning Show csapata másnap már nem ülhet be a stúdióba, és nem tarthatja meg az adást. A show végül folytatódott, Balázsék pedig egy rögtönzött hajnali sajtótájékoztatón öntöttek tiszta vizet a pohárba.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri szerda reggel bizakodva léptek a Class FM épületébe, az ígéretek szerint ugyanis mégis megtarthatják utolsó adásaikat.

A hivatalos sajtóközlemény szerint Sebestyén Balázs döntése volt, hogy minimalizálja a rádiós munkáját, és nem kíván többet a reggeli adásokban részt venni. A műsorvezető viszont közösségi oldalán egy videóban cáfolta a leírtakat. A hallgatók fellázadtak, és a vezetőség végül engedélyezte a reggeli műsor utolsó adásainak sugárzását. A Life.hu riportere is ott volt szerda reggel a Class FM épülete előtt, ahol a sajtó képviselői jelenlétében

Balázs egy rögtönzött sajtótájékoztatón elmondta az igazságot, és tisztázta a valótlanságokat.

Sebestyén elmondta, még a mindig kedves portás is, aki jól ismeri őt, ma reggel úgy engedte be, hogy előtte engedélyt kért telefonon.

A showman és társai értetlenül állnak a kiadott sajtóközlemény előtt, állítják, hogy hazugság, hogy ők szerették volna befejezni a Morning Show reggeli adásait. Ők a hallgatókért vannak, nem szeretnének tüntetést, sem lázadást, ők egyszerűen csak műsort szeretnének csinálni azoknak, akik szeretik őket.

A Morning Show sugárzását végül engedélyezte a vezetőség, a trió pedig ma reggel is a tőlük megszokott humorral és pikírtséggel folytatta munkáját. Vajon így lesz ez holnap is?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.