Itt folytatnák Sebestyén Balázsék

Forrás: Class FM -
Morning Show rádió1 Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról tegnap hírt adtunk, videoüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs, szavaiból arra lehetett következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat.

Sebestyén a Házon kívül szerda esti adásában pedig már arról is beszélt, hogy ha úgy adódna, a Rádió1-en is folytatná. "Ha a Rádió1 egy piaci alapon működő, fiataloknak szóló, valódi kereskedelmi rádiót akar létrehozni, akkor akár le is szerződhetünk, tárgyalok velük, hiszen lejárt a szerződésünk. Ha megmarad a műsorkészítői szabadság, ha nem szólnak bele, ha azt tudom mindenről mondani, amit én valójában gondolok, és a műsor és én is önazonos maradunk, akkor nekem ezzel igazából nincs bajom. Ha kapok egy ígéretet, és bele tudunk venni bizonyos dolgokat a szerződésembe, akkor ez a dolog működhet" – mondta a műsorvezető.

A Rádió1-hez is szerződne Sebestyén Balázs Forrás: Class FM

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.