A Class FM elhallgatott, és vége lett sokak kedvenc reggeli műsorának, a Morning Show-nak. A körülmények korántsem voltak tiszták, de most már mindenkit csak az érdekel, hogy hogyan tovább. Lehetőségeikről és feltételeikről beszélt őszintén Sebestyén Balázs.

Hatalmas botrány övezte a Morning Show idő előtti megszűnését. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, óriási lett a felháborodás a Class FM nem teljesen valós tartalmú közleménye után. Azt írták, Balázs nem gyártja tovább a műsort, mert a tévés munkáira akar koncentrálni, de a műsorvezető szerint ez az egész hazugság volt. Balázsék úgy döntöttek, a másnap reggeli Morning Show volt az utolsó, legalábbis a Class FM-en, ami november 19-én szintén elnémult.

Sebestyén Balázs bevallotta, lehet, hogy nem rádióznak továbbFotó: Szabó Gábor - Origo

Már csak az a kérdés, hogy hol csendülhet fel újra az ország kedvenc reggeli műsora. Balázséknak nincs túl sok lehetőségük, és csak akkor vágnak bele, ha nem cenzúrázzák őket, és a teljes csapatot vihetik, így az is lehet, hogy soha többet nem hallhatjuk őket rádióban. "Eddig nem voltak komoly tárgyalásaink, most viszont én azt gondolom, hogy lesznek. Megnézünk minden lehetőséget. Ami a legfontosabb, ha a műsor meg tudja őrizni azt a fajta hangvételt és műsorkészítési szabadságot, ami eddig is jellemző volt ránk, akkor minden lehetőséget megvizsgálunk. Ha szabályozni, vagy cenzúrázni akarják, akkor lehet, hogy nem rádiózunk. Vannak szerintem szabad helyek, vannak szerintem olyan rádiók, ahol mi ezt el tudjuk képzelni. Nagyon sok minden azért nem jöhet szóba. Ezeket a lehetőségeket fogjuk megvizsgálni, aztán szakmai meggyőződésünk alapján döntünk" - mondta Balázs az ATV-nek.