Sebestyén Balázs a Morning Show sorsáról beszélt, végleg elhallgathat a reggeli műsor

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
rádió Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM elhallgatott, és vége lett sokak kedvenc reggeli műsorának, a Morning Show-nak. A körülmények korántsem voltak tiszták, de most már mindenkit csak az érdekel, hogy hogyan tovább. Lehetőségeikről és feltételeikről beszélt őszintén Sebestyén Balázs.

Hatalmas botrány övezte a Morning Show idő előtti megszűnését. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, óriási lett a felháborodás a Class FM nem teljesen valós tartalmú közleménye után. Azt írták, Balázs nem gyártja tovább a műsort, mert a tévés munkáira akar koncentrálni, de a műsorvezető szerint ez az egész hazugság volt. Balázsék úgy döntöttek, a másnap reggeli Morning Show volt az utolsó, legalábbis a Class FM-en, ami november 19-én szintén elnémult.

Sebestyén Balázs bevallotta, lehet, hogy nem rádióznak tovább Fotó: Szabó Gábor - Origo

Már csak az a kérdés, hogy hol csendülhet fel újra az ország kedvenc reggeli műsora. Balázséknak nincs túl sok lehetőségük, és csak akkor vágnak bele, ha nem cenzúrázzák őket, és a teljes csapatot vihetik, így az is lehet, hogy soha többet nem hallhatjuk őket rádióban. "Eddig nem voltak komoly tárgyalásaink, most viszont én azt gondolom, hogy lesznek. Megnézünk minden lehetőséget. Ami a legfontosabb, ha a műsor meg tudja őrizni azt a fajta hangvételt és műsorkészítési szabadságot, ami eddig is jellemző volt ránk, akkor minden lehetőséget megvizsgálunk.

Ha szabályozni, vagy cenzúrázni akarják, akkor lehet, hogy nem rádiózunk.

Vannak szerintem szabad helyek, vannak szerintem olyan rádiók, ahol mi ezt el tudjuk képzelni. Nagyon sok minden azért nem jöhet szóba. Ezeket a lehetőségeket fogjuk megvizsgálni, aztán szakmai meggyőződésünk alapján döntünk" - mondta Balázs az ATV-nek.

Ryan Goslingnál csak a jótékonykodó Ryan Gosling lehet cukibbhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-maci-aukciora-ajanlotta-fel-plussallatat-ryan-gosling-szinesz.htmlRyan Gosling szívesen jótékonykodik, és mivel mostanában elég sok időt tölt Magyarországon, így itt is szívesen adakozik a jó ügy érdekében. Így tett legutóbb is! TV + Sztárok--Curtis összejött volt kedvesével: kezd újra lángolni a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-curtis-es-csilla-a-szakitas-utan-ujra-talalkozgatnak.htmlValamivel több mint egy hónapja tette közzé a hírt Curtis, miszerint egy év házasság után szétválnak útjaik feleségével. A rapper azonban kezd rájönni, hogy még mindig szerelmes Csillába, ezért titkos randevúra hívta. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde betöltötte az 57. életévét: különleges fotók a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-kiszel-tunde-soha-nem-latott-kepei-57-eves-lett-a-sztar.htmlFotómodellként kezdte a pályafutását Kiszel Tünde, aki később újságírói babérokra tört, de már évek óta főként a rendszeresen kiadott naptárjairól ismert a díva, aki ma töltötte be az 57. életévét. A különleges ünnep alkalmából ritkán látott fotókat gyűjtöttünk össze a sztárról. TV + SztárokOrigoMagyar hírességek, akik 40 év felett vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--Stohl András szorong a halál gondolatátólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-oszinten-meselt-felelmeitol-stohl-andras.htmlStohl András teljes őszinteséggel mesél a halállal kapcsolatos gondolatairól. TV + SztárokOrigoHoppá! Gáspár Evelin újra megmutatta szíve választottjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-gaspar-evelin-megmutatta-szerelmet.htmlGáspár Evelin élete minden tekintetben tökéletes: sikerült megszabadulnia súlyfeleslegétől, és a szerelem is rátalált. Bár Evelin párjával nem gyakran mutatkozik, mindenki szerencséjére olykor azért tesz kivétel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.