József Attila Színház Szomszédok Nemcsák Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsák Károly paprikás hangulatban érkezett kedd reggel a békéltető perére. Nem vette jó néven, hogy a bíróság előtt újságírók tömegei fogadják. Dühében mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, átkozódva zavarta el az egyébként nem miatta egybegyűlt újságírókat.

Kedd reggel kellet megjelennie Nemcsák Károlynak és feleségének a békéltető perükön, ahogy Hajdú Péternek és Sarka Katának is. Mindkét párt ugyanazon a napon idézték be a Budaörsi Járásbíróságra, természetesen néhány óra különbséggel. Közülük azonban csak a József Attila Színház igazgatója jelent meg, míg felesége a távolmaradás mellett döntött.

Nemcsák Károly mocskolódva zavarta el az újságírókat Forrás: Origo

Lehet, hogy ezért, vagy lehet, hogy másért, de az tény, hogy a Szomszédok Vágási Ferije nagyon paprikás hangulatban volt. A bíróság előtt összegyűlt újságíróknak pedig finoman szólva sem örült - írja a Bors. A lap állítása szerint, az egyébként Hadjú és Sarka Kata miatt megjelent tudósítókat mocskolódva küldte el melegebb éghajlatra. A munkatársuk interjút is akart kérni a színművésztől, de őt arrébb lökte.

"Miért nem mentek a jó büdös (...), menjetek haza, menjetek haza, patkány népség"

- idézi a lap Nemcsák Károly állítólag nekik szánt szitkozódását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.