Hosszú Katinka férje, Shane állítólag megalázta Kovács Ágit

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Kovács Ágnes Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka remekül szerepelt a rövid pályás vb-n, a szponzorok pedig gratulálni szerettek volna az eredményeihez. Kovács Ági a melegítőmedence partjára terelte a gratulálni vágyókat, ebből kerekedett vita, mely során állítólag Shane Tusup megalázóan beszélt Kovács Ágival, aki elsírta magát.

Ismét tarolt Hosszú Katinka az úszó-világbajnokságon, nem csoda, hogy sokan szerettek volna gratulálni az eredményéhez. Így volt ez a szponzorokkal is, akiket végül Kovács Ágnes a 2024-es olimpiai kandidatúra sportolói bizottságának elnökeként a melegítőmedencéhez terelt. Ott úszott Katinka, férje pedig szokás szerint a medence partjáról figyelte őt. Amikor azonban megjöttek a vendégek, állítólag nagy vita kerekedett.

Hosszú Katinka férje megalázta volna Kovács Ágit? Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

A Bors azt állítja egy névtelen forrásra hivatkozva, hogy Shane Tusup teljesen kiakadt a 10 fős különítménytől, és elborult az agya. Állítólag kiabált Kovács Ágnessel is, aki sírva fakadt az eset miatt.

"Csak álltunk dermedten. Kovács Áginak potyogtak a könnyei, úgy lépett le a helyszínről.

Shane Tusup tajtékzott, nem gondoltuk, hogy tényleg ennyire el tud borulni az agya" – mondta egy szemtanú. Az időzítés nem volt jó, ez kétségtelen, hiszen Katinkát éppen azután lepték meg, hogy 800-on csak nyolcadik lett, ráadásul nem is szóltak előre a látogatásról. Az úszónő környezetéből a lap azt az információt szerezte, hogy valóban volt szóváltás, de Kovács Ági sem volt ártatlan: viccelődött Katinka 800-on elért eredményével, és vissza is kiabált Shane Tusupnak. A lap szerette volna elérni Kovács Ágnest és Katinkát is, de nem sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.