Mindenki füle hallatára becsmérelte a közönséget Voith Ági

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo -
színház Bodrogi Gyula Voith Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen megtörténhet egy színházban, pedig mégis. Bodrogi Gyula elképesztő történetet mesélt Hajdú Péter műsorában. 

Bodrogi Gyula a Frizbiben vendégeskedett, ahol sztori szorit követett. A színművész kiemelt egy történetet, amely elképesztő kínos szituációba hozott egy komplett színházat.

Bodrogi Gyula elképesztően cikis sztorit mesélt volt feleségéről Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

Volt felesége, Voith Ági betegen, beszédhang nélkül érkezett egy közös előadásra. A Pénz áll a házhoz című darabban Gyulával együtt szerepeltek, és sokat tanakodtak, miként segítsenek a betegeskedő színésznőn. Végül egy mikroportot kapott, hogy a közönség rendesen hallja.

Az előadás egyik jelenetében a két szereplő csúnyán összeveszik, Ági rávágja az ajtót, majd elviharzik a színpadról. Az ominózus estén is ugyanígy zajlott a jelenet, ám Ági elfeledkezett a mikroportól, így mindenki füle hallatára becsmérelte a közönséget:

"Híjj, de szar közönség...! Na, onnantól kezdve a nézők úgy viselkedtek, mintha intettek volna nekik. Bárki bejött vagy kiment, tapsoltak!"

Most már vicces a történet, de akkor rendkívül kellemetlen volt mindenki számára. - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.