A Jóbarátok Ross Gellerével bulizott Iszak Eszti: Fotó!

Forrás: Polyák Attila/Origo -
David Schwimmer fotó Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti nagy mázlista, együtt iszogatott a világszár David Schwimmerrel.

David Schwimmer alakította Ross Gellert a Jóbarátok című sorozatban, melynek első epizódját 1994-ben, az utolsó részét pedig 2004-ben láthatták a nézők.

Iszak Eszti nagy mázlista: találkozhatott David Schwimmerrel Forrás: Polyák Attila/Origo

A 6 főszereplőből ( Jennifer Aniston, Courteney Cox Arquette, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer) álló sorozat a mai napig sokak kedvence, hiába telik az idő, nem megy ki a divatból.

Nem csoda hát, hogy szinte bárki cserélne most Iszak Esztivel, aki a közelmúltban együtt italozhatott Daviddel, kedélyes baráti hangulatban. A 4 órával ezelőtt kirakott fotó már 2700 kedvelés felett jár, ami egyértelműen azt jelenti, hogy az emberek többsége is nagy eseménynek tartja a színésszel folytatott találkozót.

Eszti magánéletében egyéb izgalmak is vannak, hiszen egykori kedvese éppen azon dolgozik, hogy visszahódítsa a fiatal szépséget, akivel 4 év után szakítottak.

#friends

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Tinédzserek voltak, mégis oltár elé álltak http://www.life.hu/sztarok/20170112-olivia-wilde-oltar-ele-allt-sztarok-akik-tinikent-lettek-menyasszonyok.htmlBár fiatalon az ember minden őrültségben részt vesz, egy házasság azért mégsem ez a kategória. Kedvenc sztárjaink közül azonban akadtak páran, akik elég korán az oltár elé vonultak a szerelmükkel. Nézzük, meddig tartottak ezek a románcok. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina és Csuti dalán nevetni fogsz: a dalszöveg nagyon erős letthttp://www.life.hu/sztarok/20170113-izelito-kulcsar-edina-es-csuti-vicces-dalabol.htmlKulcsár Edina azóta kacérkodik saját dal készítésével, mióta a Nagy Duettben szerepelt. Egy kis ízelítőt most hallhatunk is az elkészült számból, amit Csutival közösen énekeltek fel. Figyelem, nagyon erős a dalszöveg! TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt, és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoÁrpa Attila: "Inkább az országúti karambol mellett döntenék" http://www.life.hu/sztarok/20170113-arpa-attila-a-szinesznek-nagyon-sok-noi-rajongoja-van.htmlBár a színészt kemény férfinak ismeri az ország, az életben szívesen kikerüli a nőkkel folytatott vitákat. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoEsztergályos Cecília megvásárolta sírhelyéthttp://www.life.hu/sztarok/20170113-esztergalyos-cecilia-megvette-a-sirhelyet.htmlA színésznő nem bízza a véletlenre: már meg is vásárolta leendő sírhelyét. TV + Sztárok--Sarka Kata nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről: a gyerekek is tudják, hogy vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-sarka-kata-tovabbra-is-azt-allitja-hogy-hajdu-peternek-uj-baratnoje-van.htmlVégleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának –ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője, már ellentmondanak a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett, és talált valakit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.