A Kakacsalád megtanít beszélni a székelésről

Forrás: Homepc -
bélrendszer kaki széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberi ürülék, és az ahhoz kapcsolódó dolgok ugyanolyan tabu témák, mint amilyen a szex volt régebben. Pedig az egészségünk érdekében is érdemes lenne nyíltabban tekinteni a témára. 

Székletünk nem csak egy kellemetlen szagú kényszer, amin mindenkinek túl kell esnie. Sokkal inkább a szervezet egyfajta tisztító eljárása, amit nem titkolni kellene, hanem beszélni róla. Legfőképpen azért, mert az emberi ürülék számos betegség tünetét hordozhatja magában, amiről ha senkivel nem értekezünk, nehezebben kaphatunk kezelést.

A Kakacsalád tagjai inkább cukik, mint gusztustalanok Forrás: Homepc

Ezt az elvet szeretné terjeszteni a nemrég megszületett "Kakacsalád" is. Az őket bemutató oldalon a béllakásban éldegélő széklet-család kalandjait tudjuk időről-időre követni. Vicces, de mégis ízléses rajzok és animációk készültek a szereplőkről. Kakipapa, Kakamama, Kakibaba és
Kakamasz nagy népszerűségnek örvendenek, utóbbi karakter rajongótáborát például

71%-ban fiatal lányok alkotják.

Az őket megálmodó kreatív csapat arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a humorizáláson túl érdemi, egészségügyi információval lássák el a követőiket. Ezzel együtt arra buzdítanak mindenkit, hogy ne féljenek beszélni erről a teljesen hétköznapi eseményről.

Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacházán, hatvan kutya elpusztulthttp://www.life.hu/news/20170126-kigyulladt-egy-allatmenhely-kiskunlachazan-60-kutya-elpusztult.htmlKigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacháza külterületén. Mintegy hatvan kutya éget benn az épületben szerda este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. News--Széll Tamás a negyedik helyen végzett a Bocuse d'Oronhttp://www.life.hu/news/20170125-szell-tamas-a-negyedik-helyen-vegzett-a-bocuse-doron.htmlAz Egyesült Államok csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or döntőjét szerda este a franciaországi Lyonban, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett. NewsOrigoKözleményt adott ki a Szinyei Merse Pál Gimnázum a sajtónakhttp://www.life.hu/news/20170125-veronai-buszbaleset-kozlemenyt-adott-ki-a-szinyei-merse-pal-gimnazum-a-sajtonak.htmlAz intézmény közleményben kéri a sajtó munkatársait, hogy ne készítsenek interjút a balesetben érintettekkel, tanulókkal, gyászoló családtagokkal, tanárokkal. News--Hétvégéig húzódhat a szmogriadóhttp://www.life.hu/news/20170125-hetvegeig-is-eltarthat-a-szmogriado.htmlÚjabb mérési adatok kerültek nyilvánosságra a légszennyezettség kapcsán, de sajnos rossz híreket kaptunk. News--Keresi a rendőrség Csutoros Fannit: a XX. kerületből tűnt elhttp://www.life.hu/news/20170125-csutoros-fannit-keresi-a-rendorseg-budapestrol-tunt-el.htmlA 17 éves Csutoros Fannit öt napja hiába keresi a rendőrség. Egy budapesti lakásotthonból tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról. A hatóságok a lakosság segítségét kérik. News--Kulcsár Edina a busztragédia helyszínéről: "Ott jöttünk el mellette"http://www.life.hu/news/20170125-kulcsar-edina-ott-haladt-el-a-veronai-buszbaleset-helyszine-mellett.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti síelni voltak Franciaországban, de hozzájuk is eljutott a veronai tragédia híre. Visszaútjuk során sajnos közelről is látták a buszbaleset helyszínét, ott haladtak el mellette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.