Kulcsár Edina a busztragédia helyszínéről: "Ott jöttünk el mellette"

Forrás: Marton Szilvia / Origo -
veronai buszbaleset Kulcsár Edina síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és párja, Csuti síelni voltak Franciaországban, de hozzájuk is eljutott a veronai tragédia híre. Visszaútjuk során sajnos közelről is látták a buszbaleset helyszínét, ott haladtak el mellette.

Péntek éjjel történ a borzalmas veronai buszbaleset, melyben 16-an vesztették életüket. Kulcsár Edina és párja, Csuti az elmúlt héten szintén síelni voltak Franciaországban, hozzájuk szombat hajnalban jutott el a tragédia híre.

Kulcsár Edina látta a veronai tragédia helyszínét Forrás: Marton Szilvia / Origo

A pár szombaton indult haza, útjuk pontosan arra vezetett, ahol a borzalmas tragédia történt. Elmentek a baleset helyszíne mellett is. "A hazaút az hosszabb volt.

Pont aznap hajnalban jött a hír a borzalmas buszbalesetről, ráadásul pont ott jöttünk el mellette.

Délután 2-4 körül értünk oda, akkorra már elszállították a buszt is, a takarítási folyamatok zajlottak" - mondta Edina az életmódcsatorna reggeli műsorában.

"Rengeteg ember volt ott, látszottak az égésnyomok is sajnos.

Még este tervezgettük is, hogy elindulunk. Arról beszéltünk, hogy ne aludjunk, hanem jöjjünk haza, legyünk itthon hamarabb. Ha elindultunk volna, akkor lehet, hogy még mi is tudtunk volna segíteni" - tette hozzá Edina párja, Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.