Gyászhír! Öngyilkos lett az ismert magyar sportoló

öngyilkos öngyilkosság Kormány Mihály testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önkezével vetett véget életének Kormány Mihály, a magyar testépítősport egyik legendás alakja.

Harminchat éves korában meghalt Kormány Mihály, az egyik leghíresebb magyar testépítő. Halálhíréről a Body Bulider magazin számolt be: "Önkezével vetett véget életének Kormány Mihály a mai napon a hivatalosan egyelőre meg nem erősített információink szerint" - írják.

A férfi megerőszakolta, majd egy tárnába dobta a kislánythttp://www.life.hu/news/20170203-meghalt-egy-kislany-akit-egy-tarnaba-dobtak.htmlAz elkövetőt mindenki a család barátjának hitte, ám egy napon felajánlotta a kislányak, hogy elviszi egy körre a motorosszánján: soha többé nem látták élve. NewsThinkstockHátborzongató! Rejtélyes Twitter-fiók jósolja meg a jövőthttp://www.life.hu/news/20170203-egy-twitter-fiok-megmondja-a-jovot.htmlHihetetlen, de létezik egy Twitter-fiók, ami előre megjósolt számos olyan eseményt, amit nem lehetett előre tudni. Vajon ki lehet a kezelője? News--Veronai buszbaleset: szombat hajnalban indulnak haza a holttestekkelhttp://www.life.hu/news/20170203-veronai-buszbaleset-szombat-hajnalban-indulnak-haza-a-holttestekkel.htmlSzombat hajnalban tudnak elindulni a veronai buszbaleset áldozatainak földi maradványaival Magyarországra - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a pénteki sajtótájékoztatón. News--Hátborzogató drónvideó: így néz ki ma a kihalt Csernobilhttp://www.life.hu/news/20170203-igy-nez-ki-ma-cernobil-a-dronvideon.htmlÉvtizedek óta igyekszünk kerülni még a nevét is, hiszen annyi tragédia fűződik hozzá. Most friss videó készült a csernobili katasztrófa helyszínéről, de a látvány még mindig horrorisztikus. News--Tüzet nyitott egy francia katona egy rátámadó férfira a párizsi Louvre-nálhttp://www.life.hu/news/20170203-tuzet-nyitott-egy-francia-katona-egy-ratamado-ferfira-a-louvre-nal-parizsban.htmlTüzet nyitott, és súlyosan megsebesített egy francia katona a párizsi Louvre Múzeumánál pénteken egy késsel rátámadó férfit. News--Sokkoló videó: Halálba zuhant egy férfi (18+)http://www.life.hu/news/20170203-meghalt-a-sokvemeletet-zuhant-moszkvai-ferfi.htmlAz orosz férfi egy sokemeletes ház ablakának külső párkányán állt, amikor a lába megcsúszott, és a mélybe zuhant. A moszkvai night club tulajdonosa belehalt a sérüléseibe. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.