Jövő héttől jön a felmelegedés

tavasz jövőhét felmelegedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel idén alaposan kijutott a télből, és kemény fagyok is voltak, mindenki várja már, hogy vége legyen a didergésnek. Eddig kell még kibírnunk, ha hihetünk az előrejelzésnek.

A hétvégén még nem számíthatunk nagy felmelegedésre, persze már így is jóval kellemesebb az időjárás, mint korábban, a kemény fagyok idején. Szerencsére szombaton néhány órára a nap is kisüt. Ekkor érdemes szabadtéri programokat tervezni, ugyan még hószállingózás előfordulhat, vasárnap azonban ennél sokkal hidegebb időre számíthatunk.

Mikor lesz már tavasz? Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Eugenio Marongiu

Hétfőn délen erősen, máshol pedig gyengén felhős lesz az ég. A déli, délnyugati tájakon gyenge hószállingózás várható. Több helyen élénkül meg a délkeleti szél. Reggel −4, délután +3 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Kedden viszont már napos idő valószínű, és szerencsére csapadék nem várható. A hőmérsékletben még nem lesz lényeges változás, de ahogy telik a hónap, úgy lesz egyre melegebb és melegebb az idő. Már szerdán elkezdődik a felmelegedés, onnantól fogva egyre feljebb kúszik a higanyszál. Február 27-én már 13-14 fok is várható – írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.