Tinifiúkat csábított az ágyába egy 39 éves nő

Forrás: Facebook/Amanada Tompkins -
fiatalkorú bűncselekmény csoportos szex anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves nő rendszeresen csábított fel tinédzser fiúkat a hálószobájába, majd szexuális kapcsolatot létesített velük. 

Komoly vádakkal illetik a Milton Keynesben élő 39 éves nőt: a bíróság szerint összesen 13 alkalommal lépett szexuális kapcsolatba hét olyan fiúval, akik egyike sem töltötte be a 16. életévét.

Volt amikor egyesével vitte fel őket magához, de arra is volt példa, hogy egyszerre két-három fiúval hált. Az elkövető, Amanda Tompkins minden vádpontot elismert, nem tiltakozott az esküdtek jelenlétében. Azt is bevallotta, hogy nemcsak egyesével csábította fel magához a fiúkat, hanem olykor csoportosan is.

Tinifiúkat rontott meg Amanada Tompkins Forrás: Facebook/Amanada Tompkins

Az elkövető tisztában volt a fiúk életkorával, illetve azzal is, hogy tette bűncselekmény. A nő ügyvédje óvadékkérelemmel élt, de nem meglepő módon a bíróság ezt elutasította. Tompkins ügyében márciusban születik majd jogerős ítélet, de valószínűleg hosszú börtönidőszakra kell készülnie a szexuális zaklatások miatt – írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.