Szabó Zsófi izgalmas szerepet kapott - Fotó!

fotó Szabó Zsófi szinkronizálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi egy nagyon cuki fotót töltött fel közösségi oldalára, és a poszt szövegéből az is kiderült, hogy a csinos színésznőnek ma szuper napja van...

Szabó Zsófi egy nagyon sokoldalú szereplője a hazai médiának: megállja a helyét műsorvezetőként és színésznőként is, most pedig szinkronizálni fog. De vajon kinek a hangja lesz a 28 éves sztár?

A közzétett fotója fél óra alatt több száz kedvelést kapott, a követők pedig nem győzik megtippelni, hogy milyen filmben hallhatják majd kedvencük hangját.

Természetesen rengetegen tettek megjegyzést Zsófi szépségére is, ami nem véletlen, hiszen csak úgy sugárzik a boldogságtól: tavaly megtörtént az álomesküvő, kapott egy kutyát, és most a férjével közösen keresgélnek budapesti otthont, ahol majd születendő gyermekükkel szeretnének élni.

A Barátok közt sztárja, Mezei Léda hét éve szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20170214-het-eve-szingli-mezei-leda.htmlHét éve egyedül él a Barátok közt színésznője. Mezei Léda ennek ellenére nem magányos, és nem is kapkod. Megvárja az igazit.TV + SztárokOrigoTom Cruise édesanyja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-tom-cruise-anyukaja-elhunyt.htmlHosszú betegség után, álmában hunyt el Tom Cruise édesanyja. Mary Lee South 80 éves volt, a szcientológiai egyház is búcsút vett tőle. TV + Sztárok--Sztárpárok, akik 2017-ben jöttek össze: Kiss Ramóna és Selena Gomez is szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170213-sztarparok-akik-2017-ben-jottek-ossze.htmlMég két hónap sem telt el a 2017-es évből, máris sok mindennek örülhetünk. Ez alatt a néhány hét alatt rengeteg sztár lett szerelmes. Külföldön kicsit sűrűbben talált célba Ámor nyila, de azért olyan magyar híresség is akad, akinek már van kivel ünnepelnie a Valentin-napot. Idén lépett túl végre (reméljük végleg) Selena Gomez Justin Bieberen, de Kiss Ramóna is párra talált. Nézzük, kik vannak még a listán! TV + Sztárok--Így Valentin-napozik Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-gregot-bernadett-jogazni-megy-valentin-napon.htmlA Valentin-nap egy megosztó ünneppé vált: van aki kifejezetten utálja, míg mások nagyon szeretik. Gregor Bernadett így vélekedik erről. TV + SztárokOrigoRobbie Williams anyaszült meztelen: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170213-robbie-williams-meztelen-fotot-posztolt.htmlA híres angol énekes nem mindennapi módon emlékezett meg a saját szülinapjáról: egy 1970-es meztelen képpel örvendeztette meg a rajongóit. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra a Valentin-naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-szinetar-dora-a-valentin-napi-emlekeirol-meselt.htmlA Valentin-nap a '90-es évektől, az angol nyelvű elnevezés átvételével kezdett elterjedtté válni idehaza. A szerelmesek védőszentjének ünnepe mindenki számára mást rejt: vannak, akik egyenesen bosszantónak találják, míg mások kifejezetten ünneplik Bálint napját. A Jászai Mari-díjas színész-énekesnőt, Szinetár Dórát kérdeztük, ő maga melyik tábort erősíti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.