Gregor Bernadett Valentin nap szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-nap egy megosztó ünneppé vált: van, aki kifejezetten utálja, míg mások nagyon szeretik. Gregor Bernadett így vélekedik erről.

A 44 éves színésznő számára nehéz volt megszokni a Valentin-napot, hiszen az ő tinédzserkorában és korai fiatal éveiben ez az ünnep még nem létezett Magyarországon.

Gregor Bernadett számára furcsa szokás a Valentin-nap Forrás: Origo

"Aztán hirtelen olyan divatos lett, jöttek a szőrös-flitteres szívecskék és mackók, én pedig valamiért ezt nagyon távolinak éreztem" – mesélte Berni egy tévés interjúban. De ha már úgy alakult, hogy a szerelmesek ünnepe hazánkban is híressé vált, akkor Bernadették is megragadják az alkalmat, és elmennek valahová kettesben a párjával, Szarvas Attilával.

"Ha már Valentin-nap van, akkor elmegyünk, elcsábítottam jógázni, bikram jógára. Úgyhogy együtt szenvedünk" – folytatta színésznő.

A házastársak idén jógázni fognak február 14-én, utána pedig egy hangulatos indiai étterembe látogatnak majd el. A sztáranyukától azt is megtudtuk, hogy neki nem szabad virágot venni, ugyanis a macskái előszeretettel megesznek minden növényt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.