Intim fotót posztolt Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi, ha csak teheti, megmutatja rajongóinak, hogy mennyire boldog és szerelmes. Így tett most is. 

Az RTL Klub műsorvezetője szebb, mint valaha. Zsófi minden fényképén ragyog a boldogságtól, le sem tagadhatná, hogy 2016 az ő éve.

❤️ @kiskiszsolt @vivienborziphotography @janoshaller @bettinapohorelli

A photo posted by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Ha minden igaz, a 2017 is az lesz, ugyanis Zsófi a minap a Story magazinnak arról beszélt, hogy már gyerekneveken gondolkoznak férjével, Zsolttal. "Mivel férj és feleség vagyunk, természetesen tervezgetjük a jövőnket. Az esküvőnk napján felvettem Zsolti nevét, azóta Kis-Szabó Zsófi vagyok. Akkor a leendő gyermekünk vezetéknevét is be kellett írnunk, és úgy döntöttünk, ő is Kis-Szabó lesz majd. Büszkék vagyunk az apukáinkra, azt szeretnénk, hogy a gyerekünk viselje a nevüket. A Kis és a Szabó is egy átlagos név, így egy különleges keresztnevet választunk majd. Konkrétum még nincs, ezen ráérünk még gondolkodni" – – osztotta meg a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.