Tatár Csilla a NőComment című talkshow-ban pályája kezdeteiről és nehéz pillanatiról beszélt. Elmondta, Hadas Kriszta volt a főnöke, aki - finoman szólva - nem simogatta mindig a lelkét.

"Te tudod, hogy nemegyszer előfordult, hogy én benyugtatózva bőgtem a vécében egy másik kollégával együtt? Úgy neveztük, hogy vállalati nyugtató, ezeket azután kaptuk be, miután Hadas vagy a másik főnökünk összetépte a megírt szövegeinket, és megtaposta azokat. A Hadas az a fajta főnök volt, aki üvöltött, aki ezerszer visszaküldött forgatni, és nem nagyon fogadott el minket. Gyűlöltem, hogy kiabált, de hozzáteszem, azóta nagyon jó a kapcsolatunk" - idézi Csillát a Bors, a szintén jelen lévő Hadas pedig hozzátette, a nap végén mindig bocsánatot kért tőlük. 

A témához később Tatár Csilla a közösségi oldalán is hozzászólt: "A mai hírek pedig: NoComment, avagy így lesz egy színpadi gegből óriás műdráma. De komolyra fordítva a szót. Talán mindenkinek volt olyan tanítója, akit annyira tisztelt, hogy a legnagyobb motiváció a neki való megfelelés és bizonyítás volt. Ez pedig néha valóban strersszel jár. Ki jobban viseli, ki rosszabbul. Néhány éve mi sem gondoltuk volna, hogy együtt szereplünk, együtt autózunk, és ennyire örülünk egymásnak. És most is csak azt tudom, mondani, amit a színpadon mondtam: Mindent köszönök Hadas Kriszta!"

 

És Hadas is folytatta kommentben: "Csilla! Neked köszönhetem, hogy életemben először bulvár címlapra kerülhettem. Juj, de Jó! Egyébként nekem is voltak tanítóim, akiktől halálra f...tam magam, remegő térdekkel mutattam meg nekik a riportjaimat és hallgattam a kíméletlen kritikáikat, majd sírtam. Ez már csak így megy"