Két évvel ezelőtt határozta el Bereczki Zoltán, hogy új életet kezd. Szakított a musicallel és feleségétől, Szinetár Dórától is ekkor vált el. Ha a szülei nem segítették volna ki, biztosan csődbe megy.

Bereczki úgy érezte, belefáradt a musicalbe, ezért nyitott a színészet felé. A váltás jó ötletnek bizonyult, barátjával közös vállalkozása már 46 embert tart el: a Lepkegyűjtő és a Pillanatfelvétel című darabjaikkal járják az országot, mind a 21 előadásuk telt házas. A szakmai siker mellett mára az üzleti rész is rendben van, de nem volt ez mindig így.

Bereczki Zoltán életének nehéz időszakáról vallottFotó: Mudra László - Origo

"Orsival (Ferenczi Orsi, Bereczki üzlettársa és jó barátja – a szerk.) minden pénzünket befektettük a közös üzletbe. Szó szerint semmink sem maradt, voltak hónapok, amikor a sárga csekkek sorban álltak az asztalon, és arra vártak, hogy épp melyiket tudjuk befizetni. Komolyan nehéz időszak volt az. Nem szégyen, hogy a szüleink adtak kölcsön" – mondta Bereczki Zoltán a Borsnak.

A színész elmesélte, hogy a jövőben sem fog unatkozni, március végén Los Angelesbe utazik, ottani szerzőkkel vesznek fel két dalt, májusban nagyszabású koncertje lesz, és nagyon készül 2018-ra, ami meghatározó év lesz számára szakmailag, de erről még egy szót sem árulhat el.