Elmarad Gájer Bálint esküvője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő menyasszony Gájer Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes és menyasszonya úgy döntöttek, fontosabb számukra, hogy készen legyen a közös otthonuk, így jövő májusig biztosan nem házasodnak össze.

Gájer Bálint és Ötvös Brigitta a ruhák, a csokor és az esküvői helyszín kiválasztása helyett inkább burkolatokat, padlókat nézegetnek a szabadidejükben - írja a Blikk. Úgy döntöttek, idén nem állnak oltár elé, majd csak jövőre. Több oka is van a döntésüknek.

Gájer Bálint és szerelme elhalasztják az esküvőt Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Több minden is befolyásolja azt, hogy idén nem lesz esküvő. Először is a húgom, Flóra idén férjhez megy, így egy esküvő a családban elég egy évre. Vettem egy házat, egy ikerház egyik felét a Soroksári Lakóparkban, így most sokkal fontosabb az esküvőszervezésnél, hogy ezt berendezzük. Amikor nem próbán vagyok, vagy úton egy koncertre, akkor padlókat, csempéket és kádakat nézegetünk, azon agyalunk, melyik szoba hogyan is nézzen ki. Nekem ez a ház fontosabb volt, hiszen ha minden jól megy, jó ideig ez lesz az otthonom. Háromszobás, lesz gyerekszoba is, szóval mindenre fel vagyunk készülve" – mesélte a lapnak Bálint.

Emellett természetesen mindketten nagyon elfoglaltak, Bálint folyamatosan koncertezik, és a karácsonyi albumán is dolgozik, Brigi pedig januárig a munka mellett iskolába is jár. Májusig biztosan elhalasztották az esküvőt, de ha már így alakult, a menyasszony szeretné inkább augusztusban megtartani. Bálint azonban mindenkit megnyugtatott, előbb vagy utóbb biztosan feleségül veszi szíve választottját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.