Egy 42 éves ausztrál férfi erőszakolta meg tinédzserkorú lányának barátnőit, miután droggal és alkohollal kábította el őket. 

Azt pontosan nem tudni, hogy a középkorú férfi tinilánya hol volt akkor, mikor az eset megtörtént, így az sem derült ki egyelőre, hogy a barátnői miként kerültek a férfi hálószobájába. Az azonban nyilvánosságra került, hogy a brisbane-i férfi mindkét lánynak droggal kevert alkoholt adott, így tudta őket együttműködésre bírni. 

A férfi mindent elismert, elítélte a bíróságForrás: Dreamstime

Az idősebbik, 17 éves lány szerint közös megegyezés alapján jött létre a nemi aktus, ám a kisebbik, 14 éves áldozat szerint erőszakról volt szó. Az ő beszámolója szerint mindkettejüket az ágyára helyezte, majd megerőszakolta őket.

Természetesen bíróság elé került az ügy, ahol a vádlott ügyvédje igyekezett bizonyítani az apa ártatlanságát, ám a férfi váratlanul bevallotta a tettét. A Brisbane-i legfelsőbb bíróság ezek alapján bűnösnek találta a férfit. - írta meg a DailyMail

Elképesztő! Pedofil bűnöző jutott be az X-Factor elődöntöjébe
Egy kislány megerőszakolása miatt keresték, közben pedig beénekelte magát az X-Factor elődöntőjébe a pedofil férfi. Olvass tovább itt...