szexuális erőszak tinédzser édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 42 éves ausztrál férfi erőszakolta meg tinédzserkorú lányának barátnőit, miután droggal és alkohollal kábította el őket. 

Azt pontosan nem tudni, hogy a középkorú férfi tinilánya hol volt akkor, mikor az eset megtörtént, így az sem derült ki egyelőre, hogy a barátnői miként kerültek a férfi hálószobájába. Az azonban nyilvánosságra került, hogy a brisbane-i férfi mindkét lánynak droggal kevert alkoholt adott, így tudta őket együttműködésre bírni.

A férfi mindent elismert, elítélte a bíróság Forrás: Dreamstime

Az idősebbik, 17 éves lány szerint közös megegyezés alapján jött létre a nemi aktus, ám a kisebbik, 14 éves áldozat szerint erőszakról volt szó. Az ő beszámolója szerint mindkettejüket az ágyára helyezte, majd megerőszakolta őket.

Természetesen bíróság elé került az ügy, ahol a vádlott ügyvédje igyekezett bizonyítani az apa ártatlanságát, ám a férfi váratlanul bevallotta a tettét. A Brisbane-i legfelsőbb bíróság ezek alapján bűnösnek találta a férfit. - írta meg a DailyMail.

Elképesztő! Pedofil bűnöző jutott be az X-Factor elődöntöjébe

Egy kislány megerőszakolása miatt keresték, közben pedig beénekelte magát az X-Factor elődöntőjébe a pedofil férfi. Olvass tovább itt...
5 hónapos csecsemőt választott el az anyjától egy buszsofőr http://www.life.hu/news/20170313-kisbabat-valasztott-el-az-anyjatol-egy-pesti-buszsofor.htmlHihetetlen okból került utcára a kisbaba, míg az édesanyja a buszon rekedt. A sofőr hiába tudott mindenről, különösen kegyetlenül viselkedett. News--Ilyen idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20170312-ilyen-idojaras-varhato-a-jovo-heten.htmlHiába várjuk nagyon a tavaszt, a jövő hét még nem csak a napsütésről fog szólni. Esőt és szelet is jelez az OMSZ. NewsThinkstockTovábbi két halálos áldozata a guatemalai tűzesetnekhttp://www.life.hu/news/20170312-tovabbi-ket-halalos-aldozata-van-a-fiatalkoruak-intezeteben-keletkezett-tuzesetnek-guatemalaban.htmlTovábbi két fiatal lány vesztette életét a kórházban szombaton Guatemalavárosban, ezzel 39-re emelkedett a három nappal korábban egy fiatalkorúak állami intézetében keletkezett tűz halálos áldozatainak száma. News--Széklettel dobálták meg, és emberi agyat kóstolt a riporterhttp://www.life.hu/news/20170311-szeklettel-dobaltak-meg-es-emberi-agyat-kostolt-a-riporter-hindu-szekta.htmlA CNN riportere egy apró hindu szektáról készített riportot, és kipróbálta a legvadabb szokásaikat. News--Tinderezett a nő, ezért a féltékeny pasija lenyomta a torkán a telefonthttp://www.life.hu/news/20170311-tinderezett-a-no-ezert-a-feltekeny-pasija-lenyomta-a-torkan-a-telefont.htmlA 37 éves Dean Gale féltékenységében rátámadt barátnőjére, mert az Tinderezett. Szór szerint lenyomta a nő torkán a telefont. Az áldozat kórházba került, csúnyán felszakadt a szája. NewsThinkstockGyászol a sportvilág! Elhunyt a Forma-1 legendás világbajnoka, John Surteeshttp://www.life.hu/news/20170310-meghalt-john-surtees-83-evet-elt.htmlNyolcvanhárom évesen meghalt John Surtees, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, illetve a Forma-1-ben is felért a csúcsra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.