Lengyel Tamás, A mi kis falunk sztárja szakított szerelmével

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Lengyel Tamás Válótársak szakítás A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége lett Lengyel Tamás kapcsolatának. A színész és szerelme két év után szakítottak, A mi kis falunk sztárja így csak a munkára koncentrál, de azért jut ideje az ismerkedésre is.

Lengyel Tamás, A mi kis falunk sztárja újra szingli lett, a közelmúltban ért véget a kapcsolata szerelmével. A színész soha nem nyilatkozott magánéletéről, de elismerte, hogy szakítottak. Tamás és volt barátnője két évet töltöttek együtt, de kapcsolatuk alatt sem beszéltek a szerelmükről.

Lengyel Tamás újra szingli Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Mint minden ember életében, az én életemben is vannak kapcsolatok, amelyek sajnos befejeződnek, de ezek részletei kizárólag rám és a volt barátnőmre tartoznak" – mondta a szakításról a Blikknek a színész. A lap értesülései szerint Lengyel Tamás néhány napja egy népszerű budapesti szórakozóhelyen ismerkedett, de egyébként főként a munkára koncentrál, hiszen a színpad mellett a Válótársakban és A mi kis falunk című sorozatokban is látható.

Sarka Kata szerint Szabó Zsófi csúnyán elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-sarka-kata-szerint-szabo-zsofi-elarulta-a-titkait-hajdu-peternek.htmlSarka Kata és Szabó Zsófi nemrég még elválaszthatatlanok voltak, Kata a színésző esküvőjén a legjobb barátnőként volt jelen. Kata azonban úgy döntött, hogy nem keresi többet Zsófi társaságát. A Bors megtudta, hogy miért.TV + SztárokOrigoHujber Feri elmondta véleményét a Kincsem című filmrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-hujber-feri-elmondta-a-velemenyet-a-kincsem-cimu-filmrol.htmlHujber Feri a Facebookon osztotta meg a véleményét a Kincsem című filmről. Az elejét még értjük.TV + Sztárok--George Michael tudta, hogy nemsokára meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-george-michael-tudta-hogy-nemsokara-meghal-az-orvosa-szerint.htmlGeorge Michael orvosa arról beszélt, a zenész méltósággal kezelte, hogy közeleg a vég. TV + Sztárok--Halott babát temetett el a Kensington-palota kertjében Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-halott-babat-temetett-el-a-kensington-palota-kertjeben-diana.htmlJane Parsons, Diana hercegnő személyi titkára 25 levelet ajánlott fel árverésre, amelyeket a hercegnő neki írt még házassága elején. Az írásokból olyan sokkoló, eddig rejtve maradt dolgok is kiderültek, amikről talán jobb lenne, ha nem is tudnánk. TV + Sztárok--Szerelmes fotókat posztolt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20170319-szerelmes-fotokat-posztolt-rubint-reka-norbival.htmlA fitneszházaspár szívesen osztja meg életük kis szeletkéit a rajongóikkal, így a boldog,m meghitt fotóiknak is helyük van a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigoÓriási péniszt rajzoltak élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-oriasi-peniszt-rajzoltak-a-sport1-en.htmlA csatorna szakértője élő adásban rajzolt hatalmas péniszt. Nem tudni, így akarta-e, de végül ők is elnevették a dolgot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.