Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszházaspár szívesen osztja meg életük kis szeletkéit a rajongóikkal, így a boldog, meghitt fotóiknak is helyük van a közösségi oldalakon. 

Réka ezúttal Antoine de Saint-Exupéry szavait idézte a fotók mellett, amelyen Norbival úgy bújnak egymáshoz, mintha friss házasok lennének.

A háromgyerekes fitneszmami gyakran beszél arról, élete legjobb döntése volt, hogy Norbi felesége lett. Állítja, a nehézségek csak közelebb vitték őket egymáshoz, így már 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak.

"A házasság egyik legfontosabb eleme a kommunikáció. Az egymás iránti tisztelet, közlékenység, ami a kapcsolat elején megvolt, az megmaradjon az évek alatt. (...) Még mindig randizgatunk! Van olyan, hogy rácsörgünk a másikra, és megbeszéljük, hogy találkozzunk egy bizonyos helyen. A Duna-parti séták sem maradhatnak el, hiszen Szentendrén élünk. Ez általában másfél-két óra, nem kell sokra gondolni. Imádunk együtt lenni. Persze a mi kapcsolatunkban is voltak gondok, de sosem úgy álltunk hozzá, hogy akkor véget vetünk neki. Mindig a legnagyobb bajban zártunk össze a legjobban" – nyilatkozta a Life.hu-nak korábban Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.