Feleség lesz Weisz Fanniból?

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
esküvő Weisz Fanni leánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi romantikus leánykérésre készült Péter, Fanni azonban annyira ledöbbent, hogy hosszú másodpercekig köpni-nyelni sem tudott. 

A szerelmesek története egy divatbemutatón kezdődött, de akkor még mindketten foglaltak voltak. Hosszú hónapokkal később azonban Hajmásy Péter kezdeményezett a szexi modellnél, majd randira hívta Fannit, ahol hamar kiderült: őket az Isten is egymásnak teremtette.

A fiatal férfi megtanulta alkalmazni a jelbeszédet, hogy gördülékenyen tudjon kommunikálni kedvesével, és az idő múlásával ráébredt, a szépséggel szeretné leélni az életét.

Weisz Fanni sugárzóan boldog, hiszen menyasszony lett Forrás: Facebook/Weisz Fanni

"A gyűrűt úgy vettem meg, hogy Fanni ott volt mellettem az ékszerüzletben. Az órámra mutogatva kértem meg az eladót, hogy titokban mérjék le az éppen a gyűrűket nézegető Fanni ujját, mert szeretném megkérni a kezét. A leánykérést többször említettem a barátainknak is, amikor nem figyelt, mert épp a telefonját böngészte" – vallotta be Péter vidáman.

"Mindig észreveszem, ha valamit sumákol, de még csak nem is sejtettem, mire készül. Annyira meglepődtem, hogy majdnem egy percig csak bámultam rá, ahogy ott térdelt előttem a műtött lábán, kezében a gyűrűvel. Sokkot kaptam" – vette át a szót Fanni.

Ugyan a kapcsolatuk körül rengeteg pletyka keringett, sokan aggódtak a szőke szépségért, hiszen már az édesanyjától is teljesen eltávolodott, és sokak szerint ez Péternek köszönhető. Most azonban úgy tűnik, hogy Fanni csak úgy sugárzik a boldogságtól, és teljes mértékig jól érzi magát a vőlegénye mellett – írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.