A sztárok sem tökéletesek, ráadásul minden baklövésük vagy félrelépésük címlapokra kerül. Éppen ezért nekik még párra lelni is sokkal nehezebb, és ha megtalálták az igazit, akkor is belerondíthat a kapcsolatba egy harmadik fél. Sokszor elő is fordul, hogy egy celeb tönkretesz egy házasságot, össze is gyűjtöttük azokat a sztárokat, akik már szétzúztak egy kapcsolatot. Russel Crow és Ben Affleck is okozott már szakítást.

Angelina Jolie

Angelina JolieForrás: AFP/Fabrice Coffrini

A mai napig mély gyűlöletet táplál az összes Jennifer Aniston rajongó Angelina Jolie-val szemben. Hiszik, hogy ő választotta el az álompárt, hogy miatta szakított Brad Pitt és Jennifer. Mindenki emlékszik arra a bizonyos forgatásra, a Mr. és Mrs. Smith című film alatt melegedett össze a színész és Angelina, kapcsolatuk sokáig tartott, pontosan 12 évig, de nem ért szép véget. Angelina váratlanul beadta a válókeresetet szeptemberben.

Ben Affleck

Ben AffleckForrás: AFP/Robyn Beck

Ben Affleck nemrég a saját házasságát tette majdnem tönkre, másét viszont nemcsak majdnem sikerült: állítják ugyanis, hogy annak idején Jennifer Lopez miatta vált el. Ben és Jennifer akkor kezdtek el találkozgatni, amikor a latin díva még javában a háttértáncosa felesége volt. Jennifer Lopez persze gyorsan beadta a keresetet, és csak a házasság végének kimondása után vállalta fel kapcsolatát Bennel, de senki nem hiszi azt, hogy csak a válást követően lett szoros a kapcsolatuk.

Russell Crowe

Russell CroweForrás: AFP

Meg Ryan és Dennis Quaid közel voltak ahhoz, hogy házasságuk 10. évfordulóját ünnepeljék, sikerült is volna, ha Russel Crow nem kerül képbe. Pedig sokan hitték, hogy Meg és Dennis kapcsolata egy igazi tündérmese lesz a hollywoodi kudarcok között, ám Russel Crow megjelenése mindent tönkretett. A Túszharc forgatásán melegedett össze a színész és a színésznő. A válókeresetet végül Dennis adta be, miután elárasztották az internetet a turbékoló párról készült lesifotók, a románcuk azonban nem tartott sokáig.

Sienna Miller

Sienna MillerForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Hatalmas botrányt kavart a brit színésznő, ugyanis nemcsak egy házasságot tett tönkre, hanem egy családot is. Siena  ugyanis egy négygyermekes apukával került közelebbi kapcsolatba. Balthazar Getty a románcért házasságát és gyermekeivel való kapcsolatát tette kockára, és ahogy az lenni szokott, minden kiderült. Nagy sajtóvisszhangot kapott az ügy, végül Sienna és férfi viszonya is kifulladt, és mindenki visszatért az exekhez.

Amber Heard

Amber HeardForrás: AFP

Amber Heard hatalmas csinnadrattával vált el Johnny Depptől, de az összejövetelük is igazán botrányos volt. A pár ugyanis akkor találkozott egymással, amikor a színész még nagyon is házas volt. A 14 évig tartó kapcsolatnak gyors válás lett a vége, nem sokkal utána pedig Johnny és Amber össze is költöztek. Magyarázták, hogy nem történt köztük semmi, míg a színész kapcsolatban élt, de ezt aligha lehet elhinni.