Aleska a Tinderen keres pasit - Videó!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Tinder Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aktívan keresi párját Aleska, de egyelőre még nem talált olyat, akivel szívesen találkozna is. A Tinderen próbálkozik, és elárulta, milyen típusú pasit fog választani!

Aleska Diamond az idei Glamour-gálán nem öltözött fel visszafogottan, egy gyönyörű, de meglehetősen mélyen dekoltált felsőben jelent meg, a férfiak nagy örömére. Az ismert szépségért sok pasi van oda, Aleska most mégis egyedülálló, és egyelőre nem is talált olyan jelöltet, akivel szívesen találkozna.

Aleska Diamond a Glamour-gálán Fotó: Polyák Attila/Origo

A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy a Tinderen próbálkozik, de egyelőre csak beszélget a férfiakkal és úgy döntött, a legkitartóbbal fog találkozni! Aleska azt is elmondta, hogy mik az elvárásai egy férfival szemben.

Ha kíváncsi vagy arra, mit viseltek celebjeink a korábbi Glamour-gálákon, nézd meg galériáinkat, és olvasd el cikkünket.

/1503/A_fek201532063044

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.