Váratlanul lépett ki Stohl András a Vígszínházból, mégpedig azért, hogy a Class FM online rádiójának műsorvezetője lehessen. Kiderült, hogy még egy színházi munkáját fel kell áldoznia: a Madách Színházban sem tud majd szerepelni.

Stohl András mindenkit meglepett a bejelentésével, miszerint kilép a Vígszínházból. Akkor még csak találgatni lehetett az okokat, de később kiderült, hogy a Class FM csábította magához a színészt, ő lesz az online rádió reggeli műsorvezetője. A hajnalban kelés mellé persze nem fér bele az állandó színházi éjszakázás, ezért most kiderült, hogy még egy szerepét le kell mondania. A Madách Színházban sem fog játszani, pedig a Szerelmes Shakespeare-ben ő alakította volna Lord Wessexet.

Stohl András a Madách Színházból is kilépettFotó: Hirling Bálint - Origo

Helyette Debreczeny Csaba fogja játszani a karaktert. "Nagy kihívás ez a karakter, mert olyan gonosz embert kell játszanom, hogy a nézőnek kinyíljon a bicska a zsebében, ha szóba kerül Wessex" – mondta a szerepéről a színész. Szirtes Tamás, a színház rendezője elmondta, nem szokatlan, hogy egy színész elvállalja a szerepet, aztán mégsem ér rá. Máskor is előfordult már, hogy egy színész, bár elvállalta, más elfoglaltságai miatt mégsem játszik el egy szerepet. Nincs ebben semmi különös" – mondta a Borsnak a direktor.