párkapcsolat Bódi Sylvi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi sikeres és gyönyörű, ezért nem csoda, hogy nem áll szóba akárkivel. A szexi modell elárulta, hogy milyen párra vágyik. 

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Bódi Sylvi lett az Exek az édenben című műsor házigazdája, ennek kapcsán számos újdonsággal kellett szembenéznie. A 36 éves sztár arra például nem volt felkészülve, hogy egy majommal fog üzletelni a napszemüvegéért, ahogy az is furcsa érzés volt, hogy egyszerre ilyen sok időt kell távol lennie a szeretteitől.

Bódi Sylvi elárulta milyen férfit szeretne maga mellé Forrás: Viasat3

"Két hónap távollétet könnyen kibírok, mert egyedül is jól elvagyok. Most viszont egybefüggően 4 hónapig nem megyek haza. Emiatt azért már izgulok" - vallotta be Sylvi.

A műsorvezető azt is elmesélte, hogy olyan ember mellett tudja elképzelni a magát, aki ugyanolyan életet él, mint ő.

"Röghöz kötött emberrel nem tudom elképzelni az életem, inkább az tud működni, ha valaki ugyanúgy él, ahogy én. Egy darabig mindenképpen lehet vándorolni, de egyszer majd én is biztosan letelepedek" - írta meg a hot! Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.