A népszerű televíziós műsorvezető házasságra adta a fejét: szerelme megkérte a kezét, Ági természetesen igent mondott.

Szabados Ági kedvese, Ákos fontos döntésre szánta el magát, és megkérte a műsorvezető kezét. A nagy kérdést a férfi egy több hónapos külföldi forgatás előtt tette fel, és Ági boldogan igent mondott. Még idén szeretnék összekötni az életüket, de egyelőre nem hoztak több információt nyilvánosságra a terveikről.

Szabados ÁgiForrás: Nánási Pál/RTLklub

"Valóban igaz a hír, eljegyeztük egymást a párommal. Büszkén hordom a gyűrűt, amit mindenki láthat, de ennél többet egyelőre nem szeretnék elárulni" – mondta a fiatal szépség. 

Ezzel a döntéssel megkoronázták a szerelmüket, ami bizony sok hullámvölgyet megért már az idők során. Két év után egyszer már szakítottak egymással, de később ráébredtek, hogy képtelenek egymás nélkül élni.

A szakításról korábban Ági azt nyilatkozta, hogy a megpróbáltatások után csak még erősebb lett köztük a kapocs, és valóban együtt tervezik a jövőt. Erről árulkodik a most történt lánykérés is – írta meg a Best. 

Elképesztő! Élő adásban esett ki a műsorvezető foga
A kínos szituáció Puerto Rico legnagyobb tévécsatornájánál történt. Sonya Cortes műsorvezetőnő éppen teli szájjal mosolygott, amikor az egyik foga egyszerűen kiesett a szájából. Videó!