A koncerteken vagy éppen egy élő műsorban gyakran előfordul, hogy a nagy lendületnek esés lesz a vége, amin aztán milliók nevetnek. Egy sztár sem úszta meg még eddig a bakit, sokan zakóztak a nézők, vagy a közönség szeme láttára!

A koncert vagy a műsor hevében, tele lendülettel bizony előfordul, hogy elbuknak a sztárok. A videómegosztó oldalak tele vannak hatalmas esésekkel, főleg a külföldi hírességek nagy zakóival, de azért itthon sem fukarkodnak a celebek a félrelépéssel. Puskás Peti mesélt a Fókusz stábjának az ő legnagyobb zuhanásáról, de bőven vannak itthon kihívói.

Puskás Peti nagyot zuhan egyik koncertjénForrás: Facebook/The Biebers / Official

"Nem fogok lemondani arról, hogy beugorjak. Szegeden történt, hogy beugrottam, óriási buli volt, megvadult mindenki. Gondoltam utolsó számnál igazán megérdemlem, hogy a közönség végigvigyen a kezén. Egyszer csak azt éreztem, hogy elfogytak a kezek, és egy irdatlan nagyot estem" - osztotta meg élményét Puskás Peti, de a Brainsnek is van mesélnivalója. A frontember ugyanis a színpadról zúgott le egy szám közben. Stohl András is elbukott párszor műsorok alatt, de Aurélio is sok eséssel büszkélkedhet, nem beszélve a külföldi sztárokról: nemrég Madonna zúgott hatalmasat.