VV Soma ennyit költött a nyereményéből

Forrás: Facebook/VV Soma -
valóvilág nyeremény VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma nyerte meg a ValóVilág legutóbbi szériáját, 36 millióval lett gazdagabb. Havonta utalják a pénzt a számlájára és elárulta, mennyit költött eddig belőle.

A ValóVilág legutóbbi szériáját VV Soma nyerte, összesen 36 millió forint üti a markát. Ez viszont nem egyszerre kapja, havonta utalják a számlájára. A győztes fél-fél millió forinttal megjutalmazta két társát is: Vivit és Ginát, és azt is elárulta ő mennyit költött a nyereményből, valamint, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

VV Somának nagy tervei vannak Forrás: Facebook/VV Soma

Azzal együtt, hogy Vivinek és Ginának odaadtam a fél-fél millió forintot, én is nagyjából ötszázezret költöttem a nyereményből.

mondta a Blikknek"Két-három hét múlva kiadom az első blogepizódot, amihez Istenes Bence adta az ihletet. Emiatt megtanultam vágni is, mert ez érdekel, és úgy érzem, kíváncsiak rám az emberek"

Harry barátnője, Meghan Markle a templomban nem, de a bulin már ott lehetetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-harry-herceg-baratnoje-csak-pippa-eskuvoi-bulijan-vehetett-reszt.htmlPippa Middleton esküvőjén sem II. Erzsébet sem Harry barátnője nem vett részt. Kiderült azonban, hogy Meghan Markle-t csak a templomból tiltották ki, de a bulin már részt vehetett. TV + SztárokOrigoStohl András megszólalt a Morning Show körüli balhéról: nem ült Sebestyén Balázs székébehttp://www.life.hu/sztarok/20170522-stohl-andras-megszolalt-a-morning-show-koruli-balherol.htmlStohl András lett az egyik műsorvezetője az online sugárzott Morning Shownak, ami miatt sok támadást is kapott. Vádolták, hogy Balázsék székébe ült, de szerinte ez abszurdum: egyrészt a volt műsorvezetők maguktól távoztak, másrészt ő már egy online rádióműsort vezet, nem földi sugárzásút. TV + Sztárok--Pachmann Péter így vidítja fel kisfiát, Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-pacmann-peter-igy-viditja-fel-fiat.htmlPacmann Péter és kisfia, Balázs Ördög Nóra műsorában mutatkoztak be közösen. A TV2 sztárjáról érdekes dolgok derültek ki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzért szidta meg Katalin hercegné az esküvőn a kis György hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20170522-katalin-hercegne-megszidta-gyorgy-herceget-pippa-eskuvojen-ezert.htmlGyörgy herceg dorgálást kapott Pippa Middleton esküvőjén, amiért csúnyán viselkedett! Kiderült, mit követett el a királyi sarj. TV + Sztárok--Völgyesi Gabinak jót tett A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-volgyesi-gabi-lelazult-a-nagy-duett-alatt.htmlVölgyesi Gabi és Sági Szilárd nagy meglepetései voltak az idei A Nagy Duett című műsornak, ám a döntőig már nem jutottak el, az elődöntően tőlük búcsúztunk... TV + SztárokOrigoHárom hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170522-vajna-timi-harom-honap-utan-cannes-ban-lathatta-ujra-ferjet-es-szuleit.htmlVajna Timi három hónapja nem látta férjét és szüleit. Most azonban eljött a várva várt pillanat, Cannes-ban egyesült a család.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.