VV Soma nyerte meg a ValóVilág legutóbbi szériáját, 36 millióval lett gazdagabb. Havonta utalják a pénzt a számlájára és elárulta, mennyit költött eddig belőle.

A ValóVilág legutóbbi szériáját VV Soma nyerte, összesen 36 millió forint üti a markát. Ez viszont nem egyszerre kapja, havonta utalják a számlájára. A győztes fél-fél millió forinttal megjutalmazta két társát is: Vivit és Ginát, és azt is elárulta ő mennyit költött a nyereményből, valamint, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

VV Somának nagy tervei vannakForrás: Facebook/VV Soma

"A pénzt havonta utalják a számlámra. Azzal együtt, hogy Vivinek és Ginának odaadtam a fél-fél millió forintot, én is nagyjából ötszázezret költöttem a nyereményből. Vettem egy robogót, egy használt kisautót meg egy kamerát" -mondta a Blikknek Soma. Kamerára azért van szüksége, mert videóblogot indít, így a rajongói nyomon követhetik életének alakulását. "Két-három hét múlva kiadom az első blogepizódot, amihez Istenes Bence adta az ihletet. Emiatt megtanultam vágni is, mert ez érdekel, és úgy érzem, kíváncsiak rám az emberek" - árulta el Soma, akire a szerelem is rátalált. Lunával lassan félévesek lesznek, és hiába keresi még meg sok lány, őt egyik sem érdekli. "Hiába telt el fél év, még mindig sok lány körberajong, sokan írogatnak. Szexuális leveleket is kapok, hogy menjek át, és nekem milyen jó lesz. Egyik sem érdekel, mert jól megvagyunk Lunával, számomra ő az igazi" - mondta a nyertes.