Hiába keresett szépen Sadie, úgy döntött, nem dolgozik tovább Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. Felmondott, és semmi nem tudja megváltoztatni a döntését. Nagy bajban lesz a királyi pár nélküle! 

Sadie II. Erzsébet szobalányaként kezdte pályafutását, majd a norvég hercegi párnál dolgozott. Onnan csábította vissza őt Katalin és Vilmos, és a házvezetőnő akkor nagyon örült is a lehetőségnek, hiszen már öt éve Oslóban élt. Az öröm azonban eddig tartott. Sadie Rice ugyanis felmondott. Elhatározta, hogy hiába keres évente 35 ezer fontot, vagyis több mint 10 millió forintot, ő nem dolgozik tovább Katalinnak és Vilmosnak.

Katalin és Vilmos házvezetőnő nélkül maradtForrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Azért döntött a kilépés mellett, mert már túlságosan nagy elvárásokat támasztottak felé, miközben a fizetése mit sem változott. Egyre többet kellett volna dolgoznia, olyan sokat, hogy élete sem lehetett volna a munkája mellett, és ezt már nem akarta a 35 éves nő. Azt akarták, hogy töltsön minél több időt a Kensington-palotában, és a munkája folyamatosan nőtt.  Nem volt normális élete, és úgy tűnik, semmi nem tudja eltántorítani a döntésétől. Ez az ő veszteségük. Sajnálhatják, hogy Sadie elmegy, mert nagyon nehéz lesz őt pótolni"mondta a The Sunnak egy forrás. Valószínűleg tényleg nem lesz könnyű találni valakit a helyére, hiszen Sadie már ismerte a család összes szokását, és a gyerekek is szerették őt.