Hoppá! A bikinis Mihalik Enikő lábai között ott egy másik nő

Hódosi Anita Mihalik Enikő
Különleges képet tett közzé közösségi oldalán Mihalik Enikő.

A gyönyörű modell, aki Cannes-ban is elkápráztatott mindenkit, igencsak szexis fotót posztolt Instagram-oldalára. Kolléganőjével, Hódosi Anita modellel szerepelnek rajta, és a fiatal modellány épp Enikő lábai közül néz a kamerába:

I did fall after that

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő eddig nem tárta a követői elé a magánéletét, de legutóbb azonban megmutatta, ki élete párja. Instagramján tett közzé magukról egy romantikus fotót, amit ide kattintva érhetsz el!

Mennyire ismered Harry herceget? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-jol-ismered-harry-herceget-kviz.htmlHamarosan megkéri barátnője kezét Harry herceg, de tudod, hogy mi a hölgy neve? És arra emlékszel, hogy hová vezetett az ifjú Harry első külföldi útja? TV + SztárokOrigoA szürke ötven árnyalata A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-a-szurke-otven-arnyalata-a-nagy-duettben.htmlJanicsák Veca és Simon Kornél produkciójának volt egy kis A szürke ötven árnyalatá-s beütése, vagyis igencsak szexisre sikeredett. TV + Sztárok--Hosszú Katinka ikerbabákat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-hosszu-katinka-lilivel-es-lalival-utazik.htmlHosszú Katinka, aki mostanában kórosan sovány, bemutatta különleges utitársait. TV + Sztárok--Hódi Pamela bombaformában van az esküvő előtt http://www.life.hu/sztarok/20170528-hodi-pamela-bombaformaban-van.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint a sztármama egész hetes nyaralásra ment barátnőivel Törökországba. Így persze nem kellett sokat várni az első bikinis fotóra sem. TV + Sztárok--Emilio Ábel Anitához fűződő viszonyáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-emilio-abel-anitarol-vallott.htmlA páros a TV2 A Nagy Duett című műsorában hétről hétre bebizonyítja, mennyire egy húron pendülnek. Ez pedig olyannyira igaz, hogy a köztük lévő kapocs a verseny után sem fog szétválni, Emiliónak ugyanis már most nagy tervei vannak Anitával.TV + SztárokOrigoGyönyörűek! Így festett az esküvőn Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-cserpes-laura-es-gyurta-dani-az-eskuvon.htmlCsodálatos fotót tett közzé az egyik legszebb magyar álompár.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.