A Nagy Duett A szürke ötven árnyalata
Janicsák Veca és Simon Kornél produkciójának volt egy kis A szürke ötven árnyalatá-s beütése, vagyis igencsak szexisre sikeredett.

Kasza Tibi mondta ki, hogy Veca és Kornél huszáros előadása kissé erotikusra sikeredett. "Volt egy kis A szürke ötven árnyalatá-s beütése a dolognak."

Kálmán Imre szerzeményével toppant a színpadra Simon Kornél és Janicsák Veca. A Húzzad csak kivilágos virradatig című dal után Szulák Andrea elmondta, hogy

Magyarország nőlakosságának 80%-a szerelmes most Simon Kornélba.

Hosszú Katinka ikerbabákat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-hosszu-katinka-lilivel-es-lalival-utazik.htmlHosszú Katinka, aki mostanában kórosan sovány, bemutatta különleges utitársait. TV + Sztárok--Hódi Pamela bombaformában van az esküvő előtt http://www.life.hu/sztarok/20170528-hodi-pamela-bombaformaban-van.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint a sztármama egész hetes nyaralásra ment barátnőivel Törökországba. Így persze nem kellett sokat várni az első bikinis fotóra sem. TV + Sztárok--Emilio Ábel Anitához fűződő viszonyáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-emilio-abel-anitarol-vallott.htmlA páros a TV2 A Nagy Duett című műsorában hétről hétre bebizonyítja, mennyire egy húron pendülnek. Ez pedig olyannyira igaz, hogy a köztük lévő kapocs a verseny után sem fog szétválni, Emiliónak ugyanis már most nagy tervei vannak Anitával.TV + SztárokOrigoGyönyörűek! Így festett az esküvőn Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-cserpes-laura-es-gyurta-dani-az-eskuvon.htmlCsodálatos fotót tett közzé az egyik legszebb magyar álompár.TV + SztárokOrigoEgy szál fürdőruhában pózol Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-egy-szal-furdoruhaban-pozol-vajna-timi-cannes-ban.htmlNemrégiben azt a videót mutattuk meg nektek, ahol Vajna Tímea Saint Tropes-ban az asztalon táncol, és máris itt a következő felvétel: Cannes-ból. TV + Sztárok--Paudits Béla: "Megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek"http://www.life.hu/sztarok/20170528-paudits-bela-ongyilkos-akar-lenni.htmlA 67 éves magyar színművész évek óta anyagi problémákkal küzd, nyugdíja jóformán semmire sem elég, ráadásul az egészségi állapota is egyre csak romlik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.