Mennyire ismered Harry herceget? - kvíz

teszt kvíz Harry herceg
Hamarosan megkéri barátnője kezét Harry herceg, de tudod, hogy mi a hölgy neve? És arra emlékszel, hogy hová vezetett az ifjú Harry első külföldi útja?

Elkészítettük a nagy Harry herceg-kvízt, aminek a végén egy igazán laza GIF lesz a jutalmad.

A szürke ötven árnyalata A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-a-szurke-otven-arnyalata-a-nagy-duettben.htmlJanicsák Veca és Simon Kornél produkciójának volt egy kis szürke ötven árnyalatás beütése, vagyis igencsak szexisre sikeredett. TV + Sztárok--Hosszú Katinka ikerbabákat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-hosszu-katinka-lilivel-es-lalival-utazik.htmlHosszú Katinka, aki mostanában kórosan sovány, bemutatta különleges utitársait. TV + Sztárok--Hódi Pamela bombaformában van az esküvő előtt http://www.life.hu/sztarok/20170528-hodi-pamela-bombaformaban-van.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint a sztármama egész hetes nyaralásra ment barátnőivel Törökországba. Így persze nem kellett sokat várni az első bikinis fotóra sem. TV + Sztárok--Emilio Ábel Anitához fűződő viszonyáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-emilio-abel-anitarol-vallott.htmlA páros a TV2 A Nagy Duett című műsorában hétről hétre bebizonyítja, mennyire egy húron pendülnek. Ez pedig olyannyira igaz, hogy a köztük lévő kapocs a verseny után sem fog szétválni, Emiliónak ugyanis már most nagy tervei vannak Anitával.TV + SztárokOrigoGyönyörűek! Így festett az esküvőn Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-cserpes-laura-es-gyurta-dani-az-eskuvon.htmlCsodálatos fotót tett közzé az egyik legszebb magyar álompár.TV + SztárokOrigoEgy szál fürdőruhában pózol Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-egy-szal-furdoruhaban-pozol-vajna-timi-cannes-ban.htmlNemrégiben azt a videót mutattuk meg nektek, ahol Vajna Tímea Saint Tropes-ban az asztalon táncol, és máris itt a következő felvétel: Cannes-ból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.