Tiszavirág életű házasságok Hollywoodban

Forrás: AFP, Getty Images -
Kim Kardashian Halle Berry Renee Zellweger Pamela Anderson Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nő vágyik az elköteleződésre, a házasságra, a családalapításra. Ám a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akik nemhogy elsőre, de sokadjára sem találták még meg életük párját, gyermekeik apját. 

Pamela Anderson

A Baywatch egykori sztárja azért különleges, mert mindössze 3 nap ismeretség után ment hozzá szerelméhez, a Mötley Crüe együttes dobosához. Pamela és Tommy Lee házassága azonban nem tartott sokáig, összesen 3 évet voltak együtt, ám ez idő alat két gyermekük is született: Brandon és Dylan.

Pamela Anderson Tommy Lee, Marcus Schenkenberg, Kid Rock és Rick Salomon oldalán Forrás: Getty Images

Az 1998-as válást követően a szexi sztár Marcus Schenkenberg modell jegyese lett, de a románc 2001-ben véget ért. Ezután Kid Rock kérte meg Pamela kezét, de 2003-ban vele is szakítottak. Később azonban rendbehozták a kapcsolatukat, 2006-ban egybekeltek, de 2007-ben már el is váltak. A legdurvább rész azonban csak most jön: 2007 októberében Pamela ismét oltár elé állt, de akkor már egy Rick Salomon nevű producer oldalán.

Halle Berry

Az 50 éves sztár az egyetlen afro-amerikai nő, aki Oscart nyert a legjobb női főszereplő kategóriában. Számtalan híres filmben szerepelt, és a legszexibb nők top 50-es listáján is szerepel, így nem csoda, hogy imádják a pasik. Halle azonban nem nagyon tud megmaradni a fenekén.

Halle Berry David Justice-nak, Eric Benet zenésznek, Gabriel Aubry modellnek és Oliver Martineznek is kimondta a boldogító igent Forrás: Getty Images

1993-ban hozzáment David Justice baseball játékoshoz, de 96-ban már el is váltak. 2001-ben összekötötte az életét Eric Benet zenésszel, ám ez a frigy is mindösszesen 2005-ig tartott. Berry 2013-as harmadik házassága Oliver Martinez színészhez köthető, akivel Franciaországba költözött, de hiába a romantikus környezet: 2016-ban ketté váltak az útjaik. Azonban Oliverrel már közös gyermekük is született, Maceo Robert Martinez. A válás után Gabriel Aubry divatmodellnek is szült Halle egy gyermeket, Nahla Ariela Aubry-t. Bizonyos pletykák szerint a színésznő randizott Shemar Moore színésszel , Danny Wooddal és Wesley Snipesszal is.

Janet Jackson

A popkirálynő a '80-as '90-es évek legszexibb énekesnőinek egyike volt, akibe egytől egyig minden pasi belezúgott. Nem csoda, hogy Janet úgy váltogatta a férfiakat, mint más a nadrágját, és még mindig nem találta meg azt az embert, akit neki szánt az ég.

Janet Jackson hozzáment, majd el is vált James DeBarge-tól, Jermaine Dupritól és Wissam Al Manatól is, pedig neki még gyermeket is szült Forrás: Northfoto, Getty Images

1984-ben hozzáment James DeBarge énekeshez, de 1985 elején már el is váltak. Ezután Rene Elizondo táncos felesége volt 1991-től 2000-ig, de végül ez a frigy is tönkrement. A válást egy újabb hosszú kapcsolat követte Jermaine Duprival, akivel 2002-től 2009-ig alkottak egy párt. Ezután hírbe hozták Wanya Morris énekessel, Matthew McConaughey színésszel de még a legendás Michael Jordannal is. Végül 2012-ben házasságot kötött Wissam Al Mana-val, szült neki egy kisfiút, de már beadták a válókeresetet.

Renee Zellweger

A 48 éves sztár számtalan sikert zsebelt már be a karrierje során, ám a magánéletére ez már sokkal kevésbé igaz, pedig ránézésre azt gondolnánk, hogy minden adottsága meg van a boldogsághoz. 1999-től 2000-ig Jim Carrey jegyese volt, de aztán szakítottak.

Renee Zellweger volt már Jim Carrey jegyese, összejött Bradley Cooperrel is, jelenleg Doyle Bramhall párja Forrás: Getty Images, Northfoto

2003-ban Jack White-tal randizgatott, de nem volt hosszúéletű a dolog. 2005 májusában azonban hozzáment Kenny Chesney énekeshez, ám valószínűleg ez volt élete legrosszabb döntése, ugyanis már 4 hónappal később felbontották a házasságot. 2009-től 2011-ig Bradley Cooper volt a pasija, 2012 óta pedig Doyle a párja, és úgy tűnik ez a legműködőképesebb kapcsolata.

Kim Kardashian

A fenekéről elhíresedett sztáranyukát már mindenki Kanye West feleségeként azonosítja, de bizony volt olyan időszak, mikor a Kardashian-lány egyáltalán nem találta a helyét a férfiak között. Mikor berobbant a popsijával együtt a köztudatba, a pasik úgy omlottak rá, akár egy kint felejtett ruhára a nyári zápor.

Kim Kardshian a 72 órás házassága után Kris Humphriessal hamar Kanye West mellett találta magát Forrás: AFP, Getty Images

2011-ben óriási hír volt, mikor Kris Humphries eljegyezte a szexi szépséget. Még abban az évben augusztusban egybekeltek, és hatalmas lagzit rendeztek. A 10 millió dolláros esküvő azonban hamar elillant, Kim ugyanis összeférhetetlenségre hivatkozva, 72 óra elteltével beadta a válókeresetet. Ezt követően pillanatok alatt Kanye West karjai közt találta magát, ahonnan szerencsére azóta sem akar kiszabadulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.