Bencsik Tamara feneke tökéletesen gömbölyödik - Fotó!

Forrás: Facebook/Bencsik Tamara -
fenék Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bencsik Tamaráról mostanában csak ritkán hallani. Ezúttal azonban dögös fotókat posztolt.Nézd meg, milyen dögös az énekesnő!

Bencsik Tamara szereti a szexi fotókat, előfordult már olyan is, hogy a fürdőkádból posztolt magáról fotót! Most viszont, hogy itt van a bikiniszezon, az énekesnő is levetkőzött, és megmutatta dögös idomait fürdőruhában.

Bencsik Tamara szereti mutogatni formás popsiját Forrás: Facebook/Bencsik Tamara

Tamara ezúttal nem a kebelit helyezte előtérbe a fotón, inkább a formás fenekét! Ehhez pedig természetesen egy tangás fürdőruhát öltött, hogy a lehető legkevesebb textil takarja el a gömbölyű popsiját!

Katalin hercegné és Erzsébet királynő összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-katalin-hercegno-es-erzsebet-kiralyno-osszevesztek.htmlKatalin hercegné szeret a saját szabályai szerint élni, ami miatt már sokszor összekülönböztek Erzsébettel. Most ismét kitört köztük a vita, méghozzá a gyerekek miatt. TV + Sztárok--Vilmos és Harry úgy érzik, cserbenhagyták anyjukat, Dianáthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-vilmos-es-harry-ugy-erzi-cserbenhagytak-anyjukat.htmlVilmos herceg és Harry úgy érzi, életében nem tudták megvédeni az anyjukat, ezért szeretnének most kiállni érte. Ezért vállalták el a Dianáról szóló dokumentumfilmben való szereplést is. TV + Sztárok--Elsőre sokan nem szimpatizálnak Muri Enikővelhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-muri-eniko-sokszor-eloiteletek-aldozata.htmlA szexi énekesnő őszintén mesélt arról, hogy milyen a megítélése mások szemében: állítása szerint sokszor előítéletek áldozata. TV + SztárokOrigoNaplementés fotót posztolt Tillahttp://www.life.hu/sztarok/20170614-romantikus-fotot-mutatott-till-attila.htmlA híres műsorvezető ritkán enged betekintést a magánéletébe, ám ezúttal mutatott egy meghitt fotót a kedvesével. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-kulcsar-edina-balesetet-szenvedett.htmlKulcsár Edina és egy civil személy balesetezett, összekoccantak autóikkal. Mivel nem tudtak megegyezni, rendőrt kellett hívni. TV + Sztárok--Hajdú Péter és barátnője, Eszter nem posztolnak közös fotókat!http://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-es-baratnoje-nem-posztolnak-kozos-fotokat.htmlHajdú Péter és barátnője, Eszter márciusban vállalták fel kapcsolatukat, azóta pedig folyamatosan posztoltak képeket, de már több mint egy hónapja egyetlen közös képet sem tettek közzé. Vajon mi történt? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.