Megyeri Csilla mindenkinek beszólt: Videó!

Forrás: Alföld televízió -
Megyeri Csilla Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla láthatóan nem érzi a határokat: nem csak a beszédtechnika tanárát oktatta ki, hanem még Berkinek is beszólt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Megyeri Csilla felkeresett egy profi beszédtechnika tanárt, ugyanis elismerte, hogy bizony van még hova fejlődnie. A tanárnő is ezt erősítette meg, nem kertelt mikor kijelentette, hogy az affektálásról nagyon gyorsan le kéne szoknia.

Az is kiderült, hogy Csillának egy intenzív kurzusra kellene járnia, ha érdemleges eredményt szeretne elérni, ezért a tanárnőben felmerült a kérdés, hogy Csilla fel tud-e utazni vidékről a tanfolyam idejére?

Megyeri Csilla továbbra sincs tisztába a szavai súlyával: megdöbbentő! Forrás: Alföld televízió

"Nem fel, hanem Pestre, és Debrecenbe. Nincs olyan, hogy fel-le. Bocsánat, ezt csak így megjegyeztem, mert ez olyan lenéző" - állapította meg Csilla, akinek úgy tűnik, mégsincs szüksége képzésre, hiszen még a tanárnőnél is jobban tudja, hogyan kell helyesen fogalmazni.

Az észosztás után azonban kijelentette, hogy minden feladatra készen áll, mert

ő nem egy Berki akar lenni, hanem profi műsorvezető.

Kíváncsiak vagyunk, hogy lesz-e következménye a kijelentésének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.