Andor Éva elárulta, mikor sírta el magát a stúdióban

Forrás:Talán Csaba -
stúdió sírás Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Évának rengeteg tapasztalata van már a híradózásban, ettől függetlenül vannak olyan élettörténetek, amiket a stúdióban sem bír könnyek nélkül elmondani. (Persze, azért úgy, hogy ezt a nézők ne vegyék észre). Elárulta, mi váltott ki legutóbb nála ilyen heves érzelmi reakciót.

A Tények műsorvezetőjeként nagy tapasztalattal rendelkezik már Andor Éva , általában kiválóan tud uralkodni az érzelmein a stúdióban. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs semmi, ami miatt kicsordulhatna a műsorvezető könnye. Elárulta, mikor volt utoljára olyan, hogy elsírta magát egy történeten.

Andor Éva profi, de egy-egy élethelyzet az ő szemébe is könnyeket csal Forrás:Talán Csaba

a stúdióban sírtam el magam, mert egyszerűen nem lehetett kibírni könnyek nélkül, azt a szenvedést, amit egy kisgyerekét elvesztett apa átélt.

Andor Éva nemcsak a munkájában maximalista, hanem a magánéletben is


Andor Éva nemcsak a munkájában maximalista, de a magánéletében is. A híradós kedvenc terepe új lakásának konyhája, ahová párja be sem teheti a lábát. Andor Éva remek szakácsnő, de van egy hibája: túlságosan precíz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Rékasi Károly többször is volt már életveszélyes helyzetben http://www.life.hu/sztarok/20170622-rekasi-karoly-tobbszor-is-volt-veszelyes-elethelyzetben.htmlNem mindennapi életszakaszon van túl Rékasi Károly, de állítása szerint az égiek vigyáznak rá: többször is került már életveszélyes helyzetbe. TV + Sztárok--Kiszel Tünde durva fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-kiszel-tunde-felismerhetetlen-lett-foto.htmlKiszel Tünde, hazánk egyetlen naptárdívája mindig tud meglepetést okozni, még akkor is, amikor egyáltalán nem számítanánk rá. Ezúttal fotójával sokkolta a rajongóit... TV + Sztárok--Zséda bevallotta, szerelemből ment férjhez http://www.life.hu/sztarok/20170622-zseda-egesz-eleteben-a-szerelmet-kereste.htmlA híres énekesnő boldog házasságban él, ám ezúttal azt is elárulta, hogy annak idején mi alapján válogatott a férfiak között. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHajdú Péter bevallotta, szabadságra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20170622-szabad-eletvitelre-vagyik-hajdu-peter.htmlHajdú Péter őszintén mesélt a jelenlegi életéről, és arról is, hogy mire vágyik igazán. TV + Sztárok--Áramlopással vádolják Kozsót http://www.life.hu/sztarok/20170622-kozsot-aramlopassal-vadoljak.htmlTovább folytatják a nyomozást a zenész ellen, és ha beigazolódik a gyanú, akkor akár hűvösre is kerülhet. TV + Sztárok--Három évet is kaphat apja összeveréséért Szilágyi István, vagyis Lópici Gáspár fia!http://www.life.hu/sztarok/20170622-harom-evet-is-kaphat-apja-osszevereseert-szilagyi-istvan-fia.htmlTöbb bordája is eltört Szilágy Istvánnak miután a fia összeverte. A színész már megbocsátott, de etől függetlenül súlyos büntetést kaphat a gyermeke: akár 3 évet is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.