Áramlopással vádolják Kozsót

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
börtön bűncselekmény lopás Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatják a nyomozást a zenész ellen, és ha beigazolódik a gyanú, akkor akár hűvösre is kerülhet.

Kozsóra bizony rájár a rúd: 2014-ben agyműtéten kellett átesnie, ezt követően pedig hosszas lábadozás és rengeteg stressz várt a zenészre. Nem beszélve egykori kedveséről, Keiráról, aki végig Kozso mellett állt, és igyekezett lelket önteni az elkeseredett férfiba. 2016-ban azonban a fiatal szépség szakított a sztárral, mert véleménye szerint a műtét után Kozso teljesen megváltozott, és már nem az az ember, akibe annak idején beleszeretett. A zenésznek tehát kijutott mostanság a problémákból, és most még az ártatlanságát is bizonyítania kell:

Kozsónak magyarázatot kell adnia a vádakra Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

A Zöld Teknős ajtaja névre keresztelt teázója hatalmas sikert aratott, hiszen a dizájn és a finom ízek odavonzották a vendégeket. Nagyon jól ment az üzlet, míg az egyik alkalmazott, -az üzletvezető- ki nem tálalt. Kiderült, hogy

kukacok mászkáltak a teafüvekben,

penészesek voltak a falak, egerek rohangáltak a konyhán, és a villanyóra-leolvasót tilos volt az órához beengedni. Kozso ugyanis mindössze negyedévente párezer forintot fizetett az áramszolgáltatásért, pedig szinte biztos, hogy a teázó ennél jóval többet fogyasztott.

A nyomozás során kiderült, hogy a villanyórát 2013-ban megbabrálták, és augusztustól lopott árammal üzemelt a teázó. Éppen ezért a vizsgálatok folytatódnak, Kozso azonban mindent tagad, személyes bosszúnak titulálta az őt ért vádakat - írta meg a Story.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.