Sikoltozó édesanyára lett figyelmes a tömeg: elraboltak egy ötéves kislányt. 

Manchester egyik népszerű üzlete, a Primark előtt lettek figyelmesek a járókelők egy nőre, aki félelmek közepette sikítozott, mert eltűnt a kislánya. Állítása szerint egy férfi elrabolta, és éppen most sétál el vele a Market Street-en.

A Primark előtt történt a hihetetlen esetForrás: Google Maps

A szemtanúk is látták a férfit és a gyereket, ezért nem sokat haboztak: együttes erővel elkapták a gazembert és feltartóztatták, hogy ne tudjon menekülni.

Kihívták a rendőrséget, és az érkezésig nem vették le a szemüket az elkövetőről, nehogy nyoma vesszen. Végül sikerült letartóztatni az 53 éves tettest, akit miutá elfogtak, kihallgattak, majd eljárást indítottak ellene. 

"A férfi próbálta elrabolni a kislányt az édesanyjától, de a nő félelmében sikítozni kezdett, hogy éppen rabolják a gyermekét" - írta meg a Mirror.

A legrejtélyesebb eltűnések (+18)
Rejtélyesen eltűntek, és azóta sem kerültek elő. Tragikus esetek, amelyek nemcsak az eltűnt gyerekek családját, hanem a közvéleményt is megrázták. Az alábbiakban öt olyan felkavaró gyermekeltűnési ügyet mutatunk be, amit a mai napig nem tudtak megoldani. Vajon mi történhetett velük?