Claudia Schiffer otthon szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia Schiffer bevallotta, hogy bizony ők soha sincsenek teljesen egyedül az otthonukban, ugyanis szellemek élnek közöttük. 

A szuper modell, aki 46 évesen is simán megmutatja a meztelen testét, nem az az ijedős típus. Simán beköltözött egy 1574-ben épült házba, pedig az ilyen régen épült kastélyok körül számos kísértetlegenda kering.

Ebben a házban él a sztár, a családja, és a szellemek Forrás: Instagram

Nemrég pedig Claudia is bevallotta, hogy ezek a történetek nem légből kapott álhírek, hiszen ők sincsenek egyedül az épületben. Egy profi médium segítségével megállapították, hogy szellemek lakják a házukat, de az is kiderült, hogy jóindulatúak, vagyis nem kell miattuk tartani.

Nem fogják soha bántani a családot, nyugodtan élhetik az életüket úgy, mintha ott sem lennének - írta meg a Bunte.

Szellem mászott a kisgyerek ágyába

Az anya elmondta, hogy fia gyakran próbált meg kimászni az ágyából, ezért a férjével egy kamerát szereltek a szobájába. Laura Haigh a felvételeken észrevette, hogy különös fény jelenik meg a kiságy felett, majd egy áttetsző, alacsony alak mászik be Sebestian mellé az ágyba. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.