A híres színész kemény tempót diktál magának: egész élete a munkáról szól, sem pihenni, sem aludni nem hagyja magát. 

Mivel sorozatban, rádióban és színházban is szerepel, kénytelen háromfelé szakadni, hogy minden munkáját elláthassa. Ennek viszont az az ára, hogy a sztár szinte sohasem pihen. Ám a túlhajszoltságból könnyen baj lehet. 

"Ötkor kelek, 6–10-ig rádiózom, fél 11-től 3-ig próbálom Alföldi Róbert rendezésében a Hegedűs a háztetőnt, és délután 4-től hajnali 4-ig forgatom a Válótársakat. Forgatási szünetben szoktam aludni" - mesélte a színész. 

Stohl András, a Pappa Pia című film forgatásánFotó: Hirling Bálint - Origo

Azt nyilván András is tudja, hogy hosszútávon ezt nem lehet csinálni, de bevallotta: nincs abban a helyzetben, hogy a jó felkérésekre nemet mondjon. Sőt, szerinte ez a legtöbb magyar színészre igaz.

(...)"Most a munka teszi ki a napjaimat, egy szigorú rendszerben élek.(...) Ez egyfelől tudatos döntés eredménye is, másrészt egy színész ma Magyarországon nem mondhatja a munkára azt, hogy nem vállalja. De jó lenne végre azt elérni, hogy legalább a hétvégéim szabadok legyenek, de erre most még nincs lehetőségem. A Vígszínháznál a szerződésem miatti kötelezettségektől ugyan sikerült megválnom, de végül ott is lesz az évadban több új bemutatóm" - írta meg a Bors

Ám ennek ellenére nem félti magát, ugyanis véleménye szerint egy olyan jól összerakott rendszerben él, ami lehetővé teszi, hogy ezt akár hosszabb távon is csinálni tudja. 

Ezért a lányért hagyta el a családját Stohl András
Már nem bujkál a nyilvánosság elől Stohl András és fiatal kedvese. Ezúttal a Bors munkatársa kapta lencsevégre őket, ám nyilatkozni nem akartak a kapcsolatukról. Közös fotó is készült róluk, a cikket itt tudod tovább olvasni.