Így menekült meg a merénylők elől Laila Rouass: Videó!

Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Albert Llop -
terror Barcelona Laila Rouass
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű, hogy ismét egy terrorcselekmény miatt haltak meg ártatlan emberek. Az egyik közkedvelt híresség videót is posztolt az esetről, ugyanis szerencsétlenségére pont a helyszínen tartózkodott. 

Ahogy azt korábban megírtuk, terrortámadás történt tegnap Barcelónában. Egy fehér furgon hajtott a tömegbe késő délután a La Ramblán, Barcelona szívében. 13-an meghaltak, és körülbelül 50-en megsérültek a város legzsúfoltabb sétálóutcájában.

Rengetegen meghaltak a barcelonai merényletben Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Albert Llop

A sofőr egy muszlim férfi, aki a gázolás után elmenekült helyszínről, és egy közeli étteremben ejtett túszokat. Szerencsére a furgon sofőrjét a helyi rendőrök már elfogták, így néz ki. Jó hír, hogy sikerült a férfit kézre keríteni, bár azt egyelőre nem tudni, hogy milyen büntetést fognak rá kiszabni. A kommentelők egy része szerint nincs olyan súlyos büntetés, ami ellensúlyozná a tetteit.

Mint kiderült, a Holby City című sorozat sztárja, Laila Rouassa is a helyszínen volt, volt aki egy étteremben próbált magának menedéket találni a támadók elől. Videót is készített a vérfagyasztó esetről, melyet a közösségi oldalára is kiposztolt - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.